Categorie Reizen


Reizen

10 van Dubai's meest decadente dingen

6 maart 2016 De stad Dubai stond de afgelopen jaren in de schijnwerpers vanwege de hoeveelheid ontwikkeling die ongeëvenaard is in de rest van de wereld. Tussen het hoogste gebouw ter wereld en eilanden in de vorm van palmbomen, zijn er enkele goede redenen om uw volgende reis naar de woestijnoase te boeken.
Lees Verder
Reizen

Exacte replica van The Titanic Sets Sail in 2018

25 februari 2016 Afbeeldingsbron: Blue Star Line Gefinancierd door de Australische miljardair Clive Palmer, wordt een exacte replica van de Titanic gebouwd door cruisemaatschappij Blue Star Line. De Titanic II beschikt over alle luxe die aanwezig was op het originele schip en bootst bijna het hele ontwerp na met een paar moderne accenten.
Lees Verder
Reizen

16 van de meest verbluffende internationale grenzen

Grenzen bepalen niet alleen ons, maar ook wie we zijn. Simpele lijnen op de grond, door de mens gemaakt of geologisch, op een schijnbaar zinloze plek die de ene cultuur van de andere scheidt. De grenzen van landen behoren vaak tot de meest bevochten en veilig bewaakte locaties ter wereld. meest visueel verbluffende en ontzagwekkende internationale grenzen hieronder.
Lees Verder
Reizen

Prachtige foto's van 's werelds langste wegtunnel

21 maart 2016 Als je ooit hebt geprobeerd je adem in te houden terwijl je door een tunnel rijdt, raden we je aan om het niet te proberen tijdens het rijden door deze tunnel. De Laerdal-tunnel in Noorwegen is 's werelds langste wegtunnel en de ontwerpers hebben extra details besteed om de rit bijzonder mooi te maken.
Lees Verder
Reizen

Top 15 van de gekste gebouwen ooit gebouwd

Architecten zullen af ​​en toe enkele van de gekste dingen bedenken en het aan de ingenieur overlaten om dingen te laten werken. Samenwerking tussen deze twee disciplines kan een aantal behoorlijk ongelooflijke technische hoogstandjes opleveren die tot ver in de toekomst zullen duren. Ongeacht wie de eer opeist, er zijn enkele gebouwen waar je naar kijkt en die ofwel ongelooflijk verbaasd raken, of je mond valt op de grond.
Lees Verder
Reizen

De beste kampeerhacks die u nodig hebt voor uw volgende reis

10 april 2016 Voor degenen onder jullie die van het buitenleven houden, of misschien vaak in de middle of nowhere gestrand zijn met weinig spullen, kunnen sommige van deze kampeertips ongelooflijk nuttig zijn. Het is vaak leuk om uw technische methodologie te gebruiken om oplossingen te vinden voor veelvoorkomende problemen, zoals eten koken of een schuilplaats zoeken voor de nacht.
Lees Verder
Reizen

7 onverklaarbare verdwijningen in de Bermudadriehoek

Meer schepen en vliegtuigen zijn verdwenen in de Bermudadriehoek dan waar ook ter wereld, bekijk 7 van de vreemdste. 19 april 2016 Door de jaren heen heeft niemand de Bermudadriehoek met enige zekerheid kunnen verklaren. De Bermudadriehoek wordt gedefinieerd als het gebied in de Atlantische Oceaan dat grofweg wordt begrensd door Miami, Bermuda en Puerto Rico.
Lees Verder
Reizen

15 rare plaatsen waar je nog nooit van hebt gehoord

De wereld is enorm groot, en of je nu veel hebt gereisd of je geboorteplaats nooit hebt verlaten, er zijn duizenden rare plekken die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien, of laat staan ​​van gehoord. We hebben een lijst samengesteld met de vreemdste plaatsen van over de hele wereld die niet de meest bekende zijn. Bekijk ze eens!
Lees Verder
Reizen

Luxe off-road Monster RV kan u overal mee naartoe nemen

9 mei 2016 Afbeeldingsbron: MAN Er is nog nooit een ruiger manier geweest om de wereld rond te reizen in een camper, maar denk niet dat je luxe zult opofferen met een ruig uiterlijk. Action Mobil is een Australisch bedrijf dat een hele reeks stoere offroad-campers produceert die worden aangedreven door 720 pk-motoren en die binnenin veel leefruimte bieden.
Lees Verder
Reizen

De eerste openbare tests van de Hyperloop zijn net gebeurd

11 mei 2016 Inmiddels heb je waarschijnlijk gehoord van het plan van Billionaire Elon Musk om een ​​transportmethode voor vacuümbuizen te creëren, maar die realiteit kan heel binnenkort komen. Er zijn momenteel twee bedrijven die vechten om een ​​haalbaar prototype voor de hyperloop te maken, en Hyperloop One, voorheen Hyperloop Technologies, heeft zojuist hun eerste tests voltooid.
Lees Verder
Reizen

Dit 'Pod'-hotel revolutioneert de manier waarop Amerikaanse millennials reizen

15 mei 2016 Plaatsen om te verblijven over de hele wereld blijven in prijs stijgen, en voor veel mensen die door Amerika reizen, zijn er niet veel andere opties dan het boeken van een nacht in een dure hotelkamer. Natuurlijk zijn er veel apps waarmee je in de huizen van andere mensen kunt verblijven, maar hun nachttarieven kunnen nog steeds concurreren met die van traditionele hotelkamers.
Lees Verder
Reizen

Kleine oordopjes vertalen elke taal die wordt gesproken onmiddellijk

19 mei 2016 Met alle moderne technologie van vandaag kunnen we met iedereen in de wereld communiceren wanneer we maar willen. Er is één groot probleem: niet iedereen spreekt dezelfde taal. Er zijn tonnen tekstvertalers, en die doen het soms goed, maar tot nu toe is er geen enkele technologie op de markt die spraak snel en effectief in realtime vertaalt.
Lees Verder
Reizen

Met de hangende tent van Cacoon kunt u overal ontspannen

23 mei 2016 Afbeeldingsbron: Cacoon Nu we over de hele wereld de zomer ingaan, is het tijd om een ​​betere manier te vinden om buiten te loungen dan die oude tuinstoelen. De Cacoon-hangende tent probeert uw comfortproblemen buitenshuis op te lossen en kan binnen enkele minuten overal worden opgehangen. Hoewel het er misschien niet zo uitziet, biedt deze hangende tent plaats aan meerdere volwassenen en kinderen, waardoor het de perfecte plek is om lekker te liggen met een goed boek of gewoon te genieten van het buitenleven.
Lees Verder
Reizen

Innovatieve 'Slaapbus' stelt u in staat om wakker te worden in een nieuwe stad

24 mei 2016 Je hebt gehoord van de hyperloop, maar weet je van de Slaapbus? Een man hoopt het transport radicaal te veranderen door een grote bus aan te bieden vol met bedden waar je een dutje in kunt doen en op je bestemming kunt aankomen als je wakker wordt. Het andere voordeel? Het kost slechts US $ 48. Deze transportdienst rijdt momenteel van San Fransisco naar Los Angeles, Californië, en is vergelijkbaar met hoe een gecharterde busdienst werkt.
Lees Verder
Reizen

Beroemd huis uitgehouwen uit een gigantische sequoia-log

2 juni 2016 Afbeeldingsbron: One Log House De beroemde gigantische sequoia's uit Californië zijn gebruikt om creatieve tunnels voor auto's te bouwen, en zelfs dit huis is gebouwd uit één uitgehold blok! De sequoia-boom die werd gebruikt om dit huis te bouwen, was meer dan 2100 jaar oud en viel als gevolg van natuurlijke oorzaken. Het gedeelte dat alleen voor het huis werd gebruikt, woog 42 ton en het kostte een bemanning van 2 mannen 8 maanden werk om de binnenkant uit te hollen.
Lees Verder
Reizen

Prachtige paardestaartvuurbal van Yosemite gloeit als lava

4 juni 2016 Yosemite National Park in Californië is een geweldig gezicht om te zien en de thuisbasis van vele prachtige natuurlijke wonderen. In bepaalde maanden van het jaar gaat de zon onder bepaalde hoeken op het park onder om een ​​aantal interessante effecten te creëren. De waterval die over de top van El Capitan daalt, gaat langs een ongelooflijke granieten muur van 1.500 voet voordat deze stroomafwaarts stroomt.
Lees Verder
Reizen

Conische kathedraal van Rio de Janeiro, gebaseerd op Maya-piramides

4 juni 2016 Afbeeldingsbron: Flickr Rio de Janeiro zal dit jaar de Olympische Spelen van 2016 organiseren, en van hun vele architectonische wonderen kan de kathedraal van Rio de Janeiro op zijn mooist bovenaan de lijst staan. Beter bekend als de Metropolitan Cathedral van Rio de Janeiro, het is de centrale locatie van de katholieke kerk in het gebied.
Lees Verder
Reizen

Beroemd Zwitsers hotel gebouwd van nucleaire Fallout Shelter

3 juni 2016 Afbeeldingsbron: Null Stern Hotel Er is een hotel in Zwitserland dat is gemaakt door 2 kunstenaars, en het is diep genesteld binnen de grenzen van een nucleaire schuilkelder. Media hebben dit hotel 's werelds eerste & 34; zero star & 34; hotel omdat het weinig voorzieningen biedt, en je vrijwel slaapt in een stel griezelige kamers die bedoeld zijn om veel mensen vast te houden in geval van een nucleaire ramp.
Lees Verder