Categorie Inspiratie

4 juli: Get Your Geek op Supercon Super Geek Film Fest
Inspiratie

4 juli: Get Your Geek op Supercon Super Geek Film Fest

3 juli 2016 Afbeeldingsbron: Supercon Florida-collage Als je jezelf als een supergeek beschouwt en je bent toevallig op 4 juli in de staat Florida in de Verenigde Staten, dan heb je geluk. Er is speciaal voor jou een filmfestijn gaande. Gespecialiseerde interesses krijgen soms niet de tijd van de dag in de reguliere media.

Lees Verder

Inspiratie

Bespaar geld en slaap in uw auto!

11 maart 2016 Als je een fan bent van lange roadtrips, maar geen fortuin wilt uitgeven aan het boeken van elk hotelverblijf, dan wil je misschien eens kijken naar de opblaasbare auto-matras. Hoewel slapen in je auto misschien niet iedereen aanspreekt, is de mogelijkheid om aan de kant van de weg te stoppen en een dutje te doen na een hele dag rijden een fijne luxe.
Lees Verder
Inspiratie

10 beste boeken voor jonge ingenieurs

Klik door om onze top 10 productiviteitsboeken voor jonge ingenieurs te bekijken! Deze zullen nuttig zijn voor alle soorten professionals, inclusief ingenieurs! 1 maart 2016 Deze boeken gaan niet echt over engineering, maar eerder over productiviteit en succesverhalen en zouden nog steeds nuttig zijn voor veel mensen, inclusief jonge ingenieurs, die naar de universiteit gaan en misschien zelfs maar denken van een carrière in engineering.
Lees Verder
Inspiratie

Hoe een sneeuwbal in gesmolten staal te stoppen en toch bevroren te houden

29 februari 2016 Hoe kunnen we een sneeuwbal in gesmolten staal stoppen en toch verwachten dat deze bevroren blijft? Experimenten als deze hebben gewoon geen zin! Het maakt niet uit hoe we het doen, het hele idee lijkt in eerste instantie moeilijk te aanvaarden, totdat je het echt ziet gebeuren. Electric begon aan een experiment dat schijnbaar onmogelijk is, maar toch op de een of andere manier is bereikt.
Lees Verder
Inspiratie

De maker van e-mail is overleden

6 maart 2016 Ray Tomlinson, de maker van e-mail en de eerste die de & 39; @ & 39; symbool is vandaag op 74-jarige leeftijd overleden na een hartaanval. In 1971 was hij de eerste persoon die een e-mail stuurde en koos voor & 39; @ & 39; teken om zijn gebruikersnaam te scheiden van het webadres. Tomlinson was een Amerikaanse programmeur die de e-mail verstuurde via ARPANET, een voorloper van het moderne internet.
Lees Verder
Inspiratie

10 dingen die alleen gebeuren in een Engineering College

Als u op een technische universiteit bent geweest, kunt u zich zeker op al deze punten verhouden! Slapeloze nachten, opdrachten en een club voor alleen jongens. 15 maart 2016 Als je naar een technische hogeschool of universiteit bent geweest, cursussen hebt gevolgd of als dat het geval was met een van je vrienden, dan zul je je zeker in de meeste van deze punten kunnen herkennen !
Lees Verder
Inspiratie

15 websites die je slimmer maken

9 februari 2016 De meesten van ons brengen uren online door met het scrollen door talloze webpagina's en het herladen van dezelfde sociale mediasites 500 keer achter elkaar. Bereken hoeveel uur u zinloos doorbrengt op internet en u zult verrast zijn - het kost een groot deel van elke dag. Waarom zou u in plaats daarvan geen paar minuten besteden aan iets educatiefs?
Lees Verder
Inspiratie

World's Freakiest Museum: The Museum of Jurassic Technology

Afbeeldingsbron: collage met mjt.org-afbeeldingen door Stellabelle In Los Angeles, weggestopt in een klein bescheiden gebouw, is het meest bizarre museum ter wereld. Ik heb veel musea bezocht, heb in veel andere landen gewoond en bezocht en geen enkel ander museum komt zelfs maar in de buurt van de freakfactor in The Museum of Jurassic Technology.
Lees Verder
Inspiratie

Bekijk deze vader die mountainbiken simuleert voor zijn dochter

27 maart 2016 Een vader besloot dat zijn dochter net iets meer van het mountainbiken moest genieten. Met een beetje creatief denken liet hij zijn dochter op haar driewieler zitten. Afbeeldingsbron: Newman Chan, Facebook Nu hoefde hij alleen nog maar een eerste persoon mountainbiken aan te zetten en de fiets van zijn dochter te verplaatsen alsof zij degene was die reed.
Lees Verder
Inspiratie

Kunstenaar creëert illegaal gigantische muurschildering in de stad

1 april 2016 Een kunstenaar heeft graffiti naar een heel nieuw niveau getild en een hele Egyptische stad in zijn canvas veranderd. Op het eerste gezicht, en vanuit de meeste gezichtspunten, lijkt het werk gewoon op een stel onduidelijke muurschilderingen verspreid over vele gebouwen. Pas als je op de nabijgelegen heuvel staat, wordt de tekst leesbaar, waarin staat: & 34; als iemand het licht van de zon wil zien, moet hij zijn ogen afvegen & 34; volgens Tech Insider.
Lees Verder
Inspiratie

Kun jij dit onmogelijke brugraadsel oplossen?

4 april 2016 Elke ingenieur houdt ervan om zijn superieure kennis ten opzichte van anderen te bewijzen, maar heb jij wat nodig is om dit raadsel over bruggen te doorgronden? In wezen rennen er vier mensen voor zombies, en ze hebben 17 minuten om een ​​brug over te steken die maar twee mensen tegelijk kan bevatten.
Lees Verder
Inspiratie

Top Crazy Russian Hacker April Fool's Day Pranks

1 april 2016 Afbeeldingsbron: collage door Stellabelle met behulp van Crazy Russian Hacker FB-foto's Ik weet niets van je af, maar ik heb mijn deel van April Fool & 39; s Day-streken gedaan. De beste die ik ooit heb getrokken, was toen ik een plastic neppizza maakte en een echte pizzabezorger betaalde om de & 34; pizza & 34; naar het huis van een vriend.
Lees Verder
Inspiratie

Geheime kamers ingebouwd in verlaten mangaten

Om een ​​groter bewustzijn te creëren onder degenen die ondergronds leven, heeft een kunstenaar geheime kamers gecreëerd uit verlaten putten. 06 april 2016 Verlaten infrastructuur komt steeds vaker voor naarmate de bevolking zich verplaatst en verandert met de tijd. Veel landschappen die ooit bloeiende metropolen waren, worden bezaaid met verlaten pijpleidingen en gebouwen.
Lees Verder
Inspiratie

Zie hoe dingen gehalveerd worden met een krachtige waterjet

15 april 2016 Iedereen houdt ervan om te zien hoe dingen vernietigd worden, maar heb je ooit iets perfect in tweeën zien snijden met een krachtige waterstraal? Deze snijtechnologie is perfect voor het maken van zeer kleine sneden die de binnenkant van verschillende objecten demonstreren. Een YouTube-kanaal, toepasselijk genaamd, Cut in Half, is gewijd aan het knippen van dingen met waterjets van oude schoenen tot haardrogers.
Lees Verder
Inspiratie

1000 jaar oud mysterieus nummer wordt weer tot leven gebracht

25 april 2016 Een nummer dat 1000 jaar lang een mysterie is gebleven, is na twee decennia van werk langzaam ontcijferd en is nu voor iedereen beschikbaar om naar te luisteren. & 39; Songs of Consolation & 39; was een musical die onderzoekers van de Universiteit van Cambridge bijna twee decennia hebben besteed aan het ontcijferen van de nummers op basis van & 34; The Consolation of Philosophy & 34; een magnum opus gemaakt door de Romeinse filosoof Boethius.
Lees Verder
Inspiratie

Mom vindt een harnas uit waarmee kinderen met een handicap kunnen lopen

24 april 2016 Wanneer een ouder wordt geconfronteerd met een probleem waarbij hun kind betrokken is, zullen ze vaak voor niets stoppen om een ​​oplossing te vinden. De tweede zoon van Debby Elnatan werd geboren met hersenverlamming, een neuromusculaire aandoening die leidt tot verlies van spiercontrole, vaak voordat een kind wordt geboren. Omdat haar zoon Rotem vanwege deze aandoening niet kon lopen, hield ze hem vast en probeerde ze met hem mee te lopen.
Lees Verder
Inspiratie

10 ongelooflijke feiten over Nikola Tesla

Inmiddels zijn de meeste mensen op de hoogte van Nikola Tesla & 39; s uitvindingen. Ze hebben geleerd over zijn pionierswerk in radiogolven, wisselstroom en zijn kunstmatige bliksem. Nikola Tesla was een van de meest excentrieke mannen die ooit heeft geleefd en weinigen hebben zijn leven in zijn geheel bestudeerd. Tesla bezat veel bizarre karaktereigenschappen die werden overschaduwd door zijn uitvindingen.
Lees Verder
Inspiratie

Twee vrouwen ontwierpen een Cool 3D Illusion Crosswalk in India

27 april 2016 Afbeeldingsbron: India Times Heeft u ooit stilgestaan ​​bij de doeltreffendheid van de standaard witgestreepte geverfde zebrapad? Moeten alle oversteekplaatsen hetzelfde zijn? Wie besloot er in 1951 eigenlijk om ze uit saaie witte strepen te componeren? De klassieke oversteekplaats lijkt auto-ongelukken in India niet te voorkomen, dus besloten twee kunstenaars er iets aan te doen.
Lees Verder
Inspiratie

CEO van Chobani schenkt 10% van het bedrijf aan werknemers

27 april 2016 Het Griekse yoghurtbedrijf Chobani is sinds de oprichting slechts tien jaar geleden uitgegroeid tot een miljardenbedrijf. Naarmate bedrijven groter en groter worden, kan er vaak een trend zijn in het hoger management om minder werknemers te vergeten, maar niet Chobani-oprichter Hamdi Ulukaya. Hij heeft zojuist aangekondigd dat hij een aandeel van 10 in het bedrijf aan al zijn werknemers zal geven.
Lees Verder
Inspiratie

Interactieve pingpongtafel leert u hoe u kunt verbeteren

29 april 2016 De meesten van ons hebben waarschijnlijk een beetje hulp nodig bij het verbeteren van ons tafeltennisspel, en daar is een hightech pingpongtafel voor uit. Met behulp van geïntegreerde videosensoren die zijn aangesloten op een responsieve overheadprojector, kan de tafel niet alleen tijdens het spelen verbluffende beelden creëren, maar hij kan je ook precies vertellen wat je moet doen om je tegenstander te verbeteren en te verslaan.
Lees Verder