Categorie Innovatie

Toekomst van Mixed Reality Entertainment ziet er zo uit
Innovatie

Toekomst van Mixed Reality Entertainment ziet er zo uit

21 juni 2016 Velen van ons vragen zich af hoe de volgende generatie entertainment eruit zal zien. Virtual reality, augmented reality en andere nieuwe technologieën staan ​​klaar om de entertainmentwereld te overspoelen en een nieuwe testvideo genaamd & 34; Lost Droids & 34; biedt een kijkje in deze nieuwe wereld. Het Magic Leap-team kwam onlangs samen met ILMxLAB en creëerde deze geestverruimende testvideo met gemengde realiteit die de droids van Star Wars mixt met door licht geprojecteerde virtuele beelden.

Lees Verder

Innovatie

10 raarste gadgets die je nooit nodig zou hebben

8 februari 2016 Het is oké als technologie alles om ons heen vooruit helpt - de smartphones veranderen in smartwatches, robotica versnelt elke dag met robotstofzuigers, keukens en al het andere dat in ons leven verschijnt. Maar soms gaan ze veel te ver. Bekijk deze tien gekke apparaten die je waarschijnlijk nooit nodig zou hebben.
Lees Verder
Innovatie

Waarom dumpt Microsoft datacenters in de Stille Oceaan?

Vorig jaar startte Microsoft Project Natick. In dit project plaatsten ze een prototype genaamd Leona Philpot 90 dagen in de Stille Oceaan en testten ze het vermogen om de barre onderwateromstandigheden te doorstaan. 3 februari 2016 Voor het geval je het nog niet wist, is het dumpen van computerapparatuur in het water over het algemeen geen goed idee.
Lees Verder
Innovatie

ReFlex - 's werelds eerste buigzame smartphone

Wetenschappers hebben het prototype ontwikkeld van wat volgens ons 's werelds eerste buigbare smartphone is, genaamd ReFlex. 21 februari 2016 Wetenschappers van Queen & 39; s University hebben het prototype ontwikkeld van wat volgens ons de eerste buigbare smartphone ter wereld is. smartphone, genaamd ReFlex. Het idee van een buigzame smartphone is eigenlijk niet nieuw.
Lees Verder
Innovatie

Hoe drones de wereld veroveren

8 maart 2016 Het is nu officieel; drones nemen de wereld over. Sinds hun introductie lijkt het erop dat mensen niet kunnen stoppen met het vinden van nieuwe manieren om er goed gebruik van te maken. Vroeger was het gewoon speelgoed en nu zijn er zelfs mensen die werken aan het opzetten van een Drone Racing League in de Verenigde Staten.
Lees Verder
Innovatie

Nieuwe technologie kan doden weer tot leven brengen

Volgens onderzoekers van Humai, een bedrijf dat menselijke interactie met kunstmatige intelligentie bevordert, is sterven op 22 februari 2016 mogelijk binnenkort verleden tijd. Ze stellen voor dat het menselijk brein kan worden bevroren en bewaard en vervolgens kan worden getransplanteerd in een robotachtig exoskelet. Bekend als & 34; Atom and Eve & 34; het project beoogt het menselijk bewustzijn te behouden en de angst voor de dood te elimineren.
Lees Verder
Innovatie

Dit moet de meest realistische robothand ooit zijn!

25 februari 2016 Het maken van robothanden kan een behoorlijke uitdaging blijken te zijn. De moeilijkheid is meestal omdat er twee hoofdproblemen zijn die moeten worden aangepakt voordat de hand kan worden gemaakt. De eerste is de vorm van de hand - hoe willen we dat deze eruitziet? De tweede is de reeks functies die de hand moet kunnen uitvoeren.
Lees Verder
Innovatie

Quartz Coin kan 360 TB aan gegevens voor altijd opslaan

17 februari 2016 Al die belangrijke bestanden die u hebt, kunnen nu in wezen voor altijd worden bewaard. Nieuwe ontwikkelingen in de technologie van digitaal gebaseerd lasergeheugen, gemaakt door onderzoekers van Southampton University in het VK, hebben het mogelijk gemaakt informatie 14 miljard jaar te bewaren. Om dit in perspectief te plaatsen, wordt geschat dat het universum het 12.
Lees Verder
Innovatie

De Japanse beroepsbevolking krijgt exoskeletten

4 februari 2016 Japan heeft een tekort aan jonge gezonde arbeidskrachten, waardoor het oudere personeel gedwongen wordt om de speling op te pakken. Vorig jaar werden er slechts 1 miljoen baby's geboren in het hele land, waarvan experts een totale bevolkingsafname van 20 miljoen schatten tegen 2040. De luchthaven Haneda in Tokio voelt de gevolgen van deze recessie en heeft gekozen voor een meer unieke oplossing voor het probleem.
Lees Verder
Innovatie

Drone-liefhebbers, er is eigenlijk een drone-racecompetitie die je niet mag missen

02 februari 2016 Drones zijn al een tijdje trending en een bedrijf denkt dat ze het naar een hoger niveau kunnen tillen, wat volgens hen sport is. Het heet de Drone Racing League (DRL). Verwacht wordt dat de Drone Racing League de Formule 1 van de dronesport zal zijn als deze van start gaat. De drone-races zullen naar verwachting worden uitgevoerd in een first-person drone-racemode, een modus waarin de piloot googles draagt ​​die live video bieden. van het standpunt van de drone.
Lees Verder
Innovatie

Nieuw bionisch oog kan het gezichtsvermogen voor miljoenen mensen herstellen

31 januari 2016 Een team van Australische wetenschappers en ingenieurs heeft het begin aangekondigd van menselijke proeven met een nieuw baanbrekend bionisch oog. De Phoenix99 is een volledig implanteerbaar bionisch oogsysteem dat wordt geprezen als het neurale stimulatie-apparaat op de markt. Het team van de University of New South Whales heeft in preklinische onderzoeken al aangetoond dat het bionische oog het gezichtsvermogen kan herstellen.
Lees Verder
Innovatie

De HoloLens van Microsoft kan u naar Mars teleporteren

03 maart 2016 Alex Kipman, de maker van deze nieuwe technologie door Microsoft, heeft onlangs zijn mogelijkheden gepresenteerd in een TED-talk in Vancouver. De headset is in wezen een ruimtelijk kaartapparaat dat & 34; gemengde realiteiten & 34; waarmee in realtime interactie mogelijk is. Samen met de HoloLens-technologie die lijkt op een oversized skibril, zijn interactieve hologrammen.
Lees Verder
Innovatie

Maak thuis speelgoed met de nieuwe 3D-printer van Mattel

27 februari 2016 In staat zijn om te gaan slapen en wakker te worden met een gloednieuw speeltje naar keuze wordt eindelijk realiteit. ThingMaker, onthuld door Mattel op de speelgoedbeurs in New York, is een nieuwe 3D-printer van US $ 300 waarmee kinderen kunnen printen wat hun hartje begeert. In combinatie met een nieuwe mobiele app met touchscreen, zou het betaalbare apparaat de noodzaak kunnen elimineren om naar de winkel te gaan voor meer speelgoed.
Lees Verder
Innovatie

Projector die in uw rugzak past: JmGO View

4 maart 2016 U hoeft niet langer naar de bioscoop om ongelooflijke 1280x720 HD-video's te bekijken, maar u kunt al die technologie gewoon in uw rugzak bewaren. De draagbare JmGO View-projector creëert een 180 & 34; scherm op welk oppervlak je ook hebt, terwijl je ondertussen ongeëvenaard surround-geluid afspeelt via de ingebouwde luidsprekers.
Lees Verder
Innovatie

Vuilnismannen worden vervangen door robots

Vuilnismannen over de hele wereld zijn mogelijk zonder werk zodra Volvo & 39; s nieuwe robot voor autonome afvalinzameling op de markt komt! 07 maart 2016 In een door Volvo gefinancierd project hebben studenten met succes een werkend prototype van een volledig geautomatiseerd afvalinzamelingssysteem ontworpen . Samen met een drone die het gebied onderzoekt, navigeert de robot voor afvalinzameling op wielen naar de locatie van de prullenbak.
Lees Verder
Innovatie

Robots zouden binnenkort de wereld kunnen overnemen

Boston Dynamics heeft zojuist een video uitgebracht met details over hun volgende generatie robots die kunnen lopen als een normaal mens en zelfs handarbeid kunnen doen, check it out! 24 februari 2016 Boston Dynamics heeft zojuist een video uitgebracht waarin precies wordt beschreven wat hun nieuwe humanoïde robot Atlas kan doen, en het is een beetje eng. De robots kunnen niet alleen rechtop lopen, maar ze kunnen ook voorwerpen oppakken, herstellen van een val en zeer variabel terrein doorkruisen, net zoals mensen dat kunnen.
Lees Verder
Innovatie

Heb je je ooit afgevraagd waarom er een hobbel op F en J op je toetsenbord zit?

9 maart 2016 Je hebt dit misschien niet opgemerkt aan je toetsenbord, of misschien heb je je altijd afgevraagd wat die twee kleine bultjes op de F- en J-toetsen zijn. Ze zijn populair geworden vanaf hun oorsprong in de jaren 60 en nu bevat bijna elk gemaakt toetsenbord de kleine dingen. Als u beide wijsvingers op hun respectievelijke f- en j-toetsen plaatst, merkt u misschien iets op: uw handen zijn perfect gepositioneerd om elke toets op het toetsenbord te bereiken.
Lees Verder
Innovatie

Bekijk de toekomst: het leven in 2116

Een team van academici heeft voorspeld dat we in slechts 100 korte jaren in de toekomst megawolkenkrabbers, onderwatersteden en persoonlijke drones zullen hebben. 18 februari 2016 Volgens een nieuw rapport kan de toekomst er eerder zijn dan je denkt. In opdracht van Samsung en uitgevoerd door SmartThings, voorspellen academici en onderzoekers onderwatersteden, persoonlijke drones en megawolkenkrabbers tegen het jaar 2116.
Lees Verder
Innovatie

5 beste Rolex-horloges voor allerlei beroepen

18 februari 2016 Sommigen vragen zich misschien af ​​waarom iemand ooit zoveel geld zou uitgeven aan slechts een horloge. Nou, scroll naar beneden en kijk zelf: welk ander merk heeft zoveel ongelooflijke functies en attributen? Milgauss Afbeeldingsbron: Rolex De originele Milgauss-serie van Rolex is speciaal vervaardigd voor wetenschappers die bij CERN werken.
Lees Verder
Innovatie

Man maakt een 128 GB floppydisk

28 februari 2016 De beschikbare opslagruimte op floppy drives is minuscuul vergeleken met wat er tegenwoordig op een ruimte van vergelijkbare grootte past. Destijds waren floppy disks echter de ultieme manier om gegevens op te slaan. Het houden van 1,44 MB aan gegevens op het oude opslagpictogram was destijds geavanceerd en elke computer van de dag was gebouwd om de schijven te accepteren.
Lees Verder