Categorie Hoe

Hoe maak je gehaktbrood met cranberrysaus
Hoe

Hoe maak je gehaktbrood met cranberrysaus

Snijd de groenten in stukken en voeg ze toe aan de gemalen kip. Je kunt rundvlees of kalkoen gebruiken. Ik heb net 2 sneetjes volkorenbrood geroosterd om verse broodkruimels te maken. Rooster ze op hoog en laat ze afkoelen, ze worden nog harder; meng ze en voeg ze toe aan het mengsel. Barbecuesaus of hete saus en andere dingen: Spuit je broodpan in de pan, voeg het mengsel toe en maak het af met cranberrysaus (bekijk mijn gids over eenvoudige cranberrysaus).

Lees Verder

Hoe

Maak thuis OOZING magnetisch slijm

2 april 2016 Kalk, magneten en lijm, wat heb je nog meer nodig voor een middagje plezier? Hoewel die lijst meer klinkt als de tool die MacGuyver tot zijn beschikking zou hebben om een ​​bom te ontwapenen, kun je er eigenlijk best leuk ferromagnetisch slijm mee maken. Youtuber DaveHax geeft stap voor stap uitleg over het maken van de magnetische stopverf en heb je de rest van de middag plezier.
Lees Verder
Hoe

Waanzinnig handige DIY Mini Dremel

Deze man heeft een mini-zakzaag gemaakt die een flessendop als mes gebruikt en in de palm van een hand kan worden gehouden. Kijk eens hoe nuttig dit kan zijn! 3 april 2016 Als je jezelf als een klusjesman beschouwt, heb je waarschijnlijk een Dremel of ander klein rotatiegereedschap om te helpen bij die lastige projecten. Als u een roterend snijgereedschap wilt maken om aan uw gereedschapskist toe te voegen, of misschien gewoon wat motoren wilt spelen, dan hebben wij u gedekt.
Lees Verder
Hoe

DIY 3D-printer voor minder dan $ 80!

7 april 2016 Technologie neemt exponentieel toe met elke dag nieuwe vorderingen. Sinds de introductie van 3D-printers in 1983 door de uitvinder Chuck Hull heeft 3D-technologie de wereld stormenderhand veroverd. Op elk gebied wordt vooruitgang geboekt, inclusief 3D-geprinte auto's, huizen en zelfs geprinte orgels!
Lees Verder
Hoe

Amazon onthult een DIY Echo-luidspreker

28 maart 2016 Amazon probeert hun stemassistent, Alexa, op meer platforms te krijgen, en gaat zelfs zover dat ze een tutorial uitbrengen over hoe je je eigen Echo-luidspreker kunt maken met een Raspberry Pi. Momenteel is de Echo-luidspreker verkrijgbaar bij Amazon voor US $ 179,99 en biedt hij de mogelijkheid om vrijuit met Alexa te praten als digitale assistent.
Lees Verder
Hoe

Hoe maak je een stofzuiger uit een plastic fles

Stofzuigertechnologie is simpel: creëer een lagedruksysteem dat lucht in een buis dwingt (niet zuigt, want zuigen bestaat niet - maar dat is voor een andere keer) waar stof en klein vuil kan worden opgezogen en opgeslagen. In wezen een ventilator aangesloten op een buis. Als de technologie niet zoveel is veranderd, waarom zijn ze dan zo duur?
Lees Verder
Hoe

Roest thuis verwijderen: hier zijn de 6 beste manieren

Als je veel roestige oude voorwerpen hebt, probeer ze dan schoon te maken met een van de 6 beste manieren om roest te verwijderen met chemicaliën in je huis! 07 mei 2016 Roest kan een van de meest vervelende dingen zijn aan voorwerpen in huis of op die doos met gereedschap die we in de garage bewaren. Omdat roest zo vaak voorkomt, zijn er veel manieren waarop u het geoxideerde ijzer met een klein beetje werk kunt verwijderen.
Lees Verder
Hoe

Hoe maak je een struikeldraadalarm met een paar eenvoudige items

Eén man creëerde een struikeldraadalarm uit slechts een paar items die in zijn prullenbak zijn gevonden, en wanneer het wordt geactiveerd, kan het dingen in brand steken! 21 mei 2016 Het internet staat vol met nuttige en leuke doe-het-zelfprojecten die je kunt doen met slechts een een paar items uit uw huis. Het hebben van een struikeldraadalarm zou geweldig zijn voor als je aan het kamperen bent of misschien gewoon die keren dat je een waarschuwing nodig hebt als er iemand op je afkomt.
Lees Verder
Hoe

Uw telefoon opladen met kaarsen (doe-het-zelf)

20 juni 2016 Ingenieurs delen een gemeenschappelijke wens om nieuwe objecten te veranderen, aan te passen en volledig opnieuw uit te vinden. Het is het natuurlijke instinct van een ingenieur om iets te willen bouwen of producten aan te passen om op verschillende manieren te werken. Hier bij IE brengen we u nieuwe inventieve creaties die zowel eenvoudig, complex, nuttig of volkomen zinloos zijn.
Lees Verder
Hoe

De 200 W draagbare laser Bazooka is de krachtigste ooit

Een Youtuber heeft een gigantische 200W laserbazooka gemaakt die overal doorheen kan smelten. 2 juli 2016 Elke keer dat iemand lasers noemt, denk ik aan wetenschappers die experimenten uitvoeren in een universiteit. Dit is een populaire manier van denken, aangezien de meeste mensen de techniek erachter niet begrijpen. Ongeacht wat een gebruiker misschien denkt, de lasers zijn veel meer dan een leuk apparaat dat groen of rood licht produceert.
Lees Verder
Hoe

Sneltoetsen die u moet kennen

Het kennen van sneltoetsen zal u veel tijd besparen. 5 juli 2016 Sneltoetsen op het toetsenbord kunnen u veel tijd en energie besparen. En als u op het web browst en inhoud deelt op verschillende sociale mediasites, bespaart u veel tijd bij het gebruik van snelkoppelingen. Regelmatig gebruik kan ook de herhaalde belasting van uw gewrichten verminderen.
Lees Verder
Hoe

Hoe maak je een grill van een oude velg

Het seizoen voor het buitengrillen is hier. Als je merkt dat je geen grill hebt, kun je een geweldige maken van een oude velg. 8 juli 2016 Nu de zomer in volle gang is, is het tijd om barbecues en buitenfeesten te plannen om van het grillseizoen te genieten. Als je merkt dat je geen grill hebt, of wanhopig een nieuwe nodig hebt, kun je je eigen grill samenstellen met een reservewielvelg.
Lees Verder
Hoe

Handige meetlinttrucs die u misschien niet kent

Je gebruikt waarschijnlijk een meetlint - misschien vrij vaak - maar het is heel goed mogelijk dat je een paar trucs hebt gemist die je echt zouden kunnen helpen! 14 juli 2016 Het meetlint. Opmerkelijk eenvoudig, maar toch bijna essentieel in elk constructie- en ontwerpproject. Hoe eenvoudig het ook mag lijken, het is heel goed mogelijk dat je een paar functies van het simplistische apparaat hebt gemist die behoorlijk nuttig zouden kunnen blijken te zijn.
Lees Verder
Hoe

Maak een zelfgemaakte bladloze ventilator met een waterkan voor goedkoop

Een ingenieur heeft een manier gevonden om een ​​bladloze ventilator te maken met wat goedkope materialen, en deze werkt net zo goed als de dure. 19 juli 2016 Je hebt waarschijnlijk de dure en luxueuze bladloze ventilatoren gezien die momenteel op de markt zijn. Ze adverteren een constante en gestage luchtstroom om je koel te houden in een warme kamer.
Lees Verder
Hoe

Werknemer transformeert oude whiskyfles in prachtige glazen pijlpunt

Deze ambachtsman gebruikt het eeuwenoude proces van het kloppen van vuursteen op een gebroken scherf van een whiskyfles om een ​​prachtig scherpe pijlpunt te creëren. 15 augustus 2016 Inheemse Amerikanen jaagden voornamelijk met vuurstenen pijlpunten die ze onvermoeibaar tijd doorbrachten. Hoewel handgemaakte pijlpunten grotendeels tot het verleden behoren, zijn er een paar ambachtslieden die het vak hebben volgehouden.
Lees Verder
Hoe

10 dingen die je kunt maken met paperclips

Een paperclip is niet zomaar een paperclip, en de dingen die je met paperclips kunt maken, blijken ook erg handig te zijn. 1 september 2016 Een paperclip is niet zomaar een paperclip. Het is een van de beste basishulpmiddelen in ons leven om gemakkelijk meerdere soorten problemen aan te pakken. Geloof me niet? Bekijk deze geweldige hacks.
Lees Verder
Hoe

Hoe bijna traditionele pad thai te koken

Stap 1: Verbind de Huawei P9 met uw computer via een USB-kabel, en uw computer zal het herkennen als een verwijderbare USB-drive. Stap 2: Sleep het meldingenvenster naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm van uw Huawei P9, maak verbinding als & 34; Media-apparaat (MTP ) & 34 ;. Klik op & 34; ok & 34; wanneer de & 34; USB-foutopsporing & 34; eruit springen.
Lees Verder
Hoe

Hoe muziekmuffins te bakken

Meng bloem, suiker, ei, yoghurt, zout, bakpoeder, olie en vanille-extract. Je mengsel wordt vloeibaar. Vul de papieren vormpjes met een eetlepel van je mengsel. Bak je muffins in een voorverwarmde oven (170ºC) gedurende 15 minuten . Ze zullen goed opgevoed en goudkleurig zijn. Laat ze afkoelen. Smelt je chocoladereep met 40 gram boter op laag vuur.
Lees Verder
Hoe

Hoe maak je een origami-roos !!!

Begin met je A4-papier (of je vierkante papier) en je schaar. Als je A4-papier had, knip het dan af om een ​​vierkant te maken Toptip: misschien wil je het uiteinde dat je afgeknipt behouden houden zodat je het als sjabloon kunt gebruiken om nog een vierkant te snijden als je je volgende roos maakt! :) Neem je vierkant papier en leg het op een plat oppervlak.
Lees Verder
Hoe

Hoe quinoa roerbakken te maken

Kook quinoa, zet apart en snijd je favoriete roerbakgroenten. Ik gebruikte courgette, witte champignons, gele en rode paprika en broccoli. Stoom de broccoli in een koekenpan. Verhit water op middelhoog vuur en voeg dan de broccoliroosjes toe. Stoom de broccoli 3 minuten of tot ze gaar zijn. Verhit 1 eetlepel olijfolie op middelhoog vuur in een sauteerpan.
Lees Verder