Categorie Ontwerp

Aanpasbare bank transformeert in elke vorm met een druk op de knop
Ontwerp

Aanpasbare bank transformeert in elke vorm met een druk op de knop

10 mei 2016 Meubels worden de 21e eeuw binnengeleid en u kunt uw bank nu naar wens aanpassen met een smartphone. De Lift-bit hoopt de manier waarop we naar meubels kijken te veranderen en de gebruiker een beetje meer controle te geven over hoe ze hun kamer ontwerpen. Elke zeshoekige pod kan omhoog of omlaag worden aangepast om u eindeloze configuraties te bieden, volgens InHabitat.

Lees Verder

Ontwerp

Eindelijk een slim bed dat zichzelf 's ochtends opmaakt

Dit slimme bed kan zichzelf maken. Wanneer je wakker wordt en het bed verlaat, kan een gewichtssensor dat voelen en het hele proces starten. 9 maart 2016 De titel zegt het al, een slim bed dat zichzelf elke ochtend maakt, is eindelijk gemaakt door OHEA, een Spanjaard meubelbedrijf. Dit zal als goed nieuws komen voor veel mensen die graag hun bedden laten opmaken, maar niet per se de tijd of energie hebben om dat echt te realiseren.
Lees Verder
Ontwerp

Oude Vespa-scooters omgevormd tot kantoormeubilair

23 maart 2016 De kunst van oud nemen en er nieuw van maken is er een die jaren nodig heeft om onder de knie te krijgen, maar die prachtige resultaten heeft. Twee kunstenaars- en designerbroers werkten samen om de ontwerpstudio Bel & Bel te creëren en ze hebben hun inspiratie gehaald uit de schoonheid van oude objecten. Onlangs is het paar begonnen met het nemen van oude Vespa-scooters en ze in prachtige bureaustoelen te veranderen.
Lees Verder
Ontwerp

De meest stijlvolle fietsbel die je ooit zult zien

18 maart 2016 Sinds de uitvinding in 1877 is het ontwerp van de fietsbel in de loop der jaren niet echt veel veranderd, maar het staat op het punt veel stijlvoller te worden. Traditioneel kan het ontwerp van de fietsbel onhandig, onhandig en vaak te stil zijn om de nodige mensen om je heen te waarschuwen. In een poging om de fietsbel opnieuw te ontwerpen tot een veel ergonomischer en stijlvoler ontwerp, is de Oi fietsbel gemaakt.
Lees Verder
Ontwerp

U kunt deze elektrische fiets via internet besturen

2 april 2016 Innovatieve elektrische voertuigen hebben de afgelopen tijd veel geroezemoes veroorzaakt, maar hun mechanismen kunnen soms omvangrijk zijn. Eén bedrijf heeft besloten om elektrisch fietsen naar een geheel nieuw niveau te tillen en bluetooth-connectiviteit op te nemen in het innovatieve ontwerp. Bovenop deze ongelooflijk functionele functie ziet de Electric S-fiets er niet uit zoals je zou verwachten, en er zijn volgens TNW maar heel weinig aanwijzingen dat hij daadwerkelijk wordt aangedreven door een elektromotor.
Lees Verder
Ontwerp

Aanpasbare digitale ketting kan alles weergeven wat u maar wilt

8 april 2016 Afbeeldingsbron: Bisou Een bedrijf genaamd Bisou heeft zojuist aangekondigd dat ze zich in de laatste fase bevinden van het uitbrengen van 's werelds eerste volledig aanpasbare digitale ketting. Hun Indiegogo-campagne start in juni en aanmeldingen vinden nu plaats op hun website, waar kortingen gelden voor vroeg aanmelden.
Lees Verder
Ontwerp

Tent op zonne-energie brengt elektriciteit naar de camping

9 april 2016 Moderne technologie is tot dusver in veel van onze levens geïntegreerd dat het moeilijk is geworden om ons los te maken van constant verbonden zijn. Als u nu gaat kamperen met een tent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de stroom opraakt en kunt u uw elektronica altijd opladen met de nieuwe Orange Solar Tent.
Lees Verder
Ontwerp

Tiny Camper wordt telescopisch vergroot tot 3x zo groot!

19 april 2016 Als je van kamperen houdt, maar een hekel hebt aan slapen op de grond, dan heb je waarschijnlijk overwogen een kampeeraanhanger of stacaravan aan te schaffen die je achter je auto kunt trekken. Het probleem is dat wanneer ze niet worden gebruikt, ze veel ruimte innemen en omvangrijk kunnen zijn om te manoeuvreren. Veel campers op de markt zijn uitbreidbaar, maar niets zoals deze.
Lees Verder
Ontwerp

Vrouw maakt realistische taarten waar je gek van wordt

22 april 2016 Een artiest doet iedereen versteld staan ​​met het soort taarten dat ze kan maken, en sommige zijn behoorlijk levensecht! Katherine Dey is de cakemaker achter deze geweldige eetbare kunstwerken en ze heeft zelfs veel tutorials waarin ze iedereen leert hoe ze hun eigen realistische taarten kunnen maken. Deze volledig eetbare taarten kunnen soms schattig zijn, maar vaak zorgen ze ervoor dat je net iets minder cake wilt eten.
Lees Verder
Ontwerp

Mercedes-Benz ontwierp een exclusief luxejacht

22 april 2016 Afbeeldingsbron: Mercedes-Benz / Daimler Mercedes-Benz heeft zojuist afbeeldingen en specificaties vrijgegeven van luxe jachten die ze gaan produceren, maar er zullen er maar 10 ooit worden gebouwd. Dit concept werd voor het eerst onthuld in 2012 tijdens de Monaco Yacht Show, maar het zou precies dat blijven, een concept. Volgens Business Insider heeft Mercedes onlangs echter een handvol journalisten naar het zuiden van Frankrijk uitgenodigd om het eerste voltooide model te zien.
Lees Verder
Ontwerp

7 sieraden waar elke ingenieur dol op zal zijn

27 april 2016 Wie zegt dat ingenieurs niet in de mode kunnen zijn? Niet Erin en Emily, technische majors aan de Universiteit van Florida en oprichters van Sci Chic. Sci Chic wil de modieuze kant van techniek en wetenschap laten zien door aanpasbare op wetenschap en techniek geïnspireerde sieraden en accessoires te maken door middel van 3D-printen en lasersnijden.
Lees Verder
Ontwerp

28 coole achtergronden voor ingenieurs

Iedereen heeft tegenwoordig een computer of smartphone en met een ongelooflijke achtergrond kan je apparaat als nieuw aanvoelen. Als je de achtergrond van je oude telefoon beu bent, of misschien gewoon je werkcomputer wilt opfrissen, bekijk dan deze coole achtergronden met betrekking tot engineering! Afbeeldingsbron: Wikimedia Afbeeldingsbron: Pixels Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay : Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Flickr Bron afbeelding: Pexels Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Bron afbeelding: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Afbeeldingsbron: Pixabay Als je een van deze coole achtergronden in een hogere resolutie wilt downloaden dan wat we op deze pagina hebben, klik dan op de afbeeldingsbronlink onder de afbeelding die je wilt gebruiken en download de bestand gratis!
Lees Verder
Ontwerp

Aanpasbare bank transformeert in elke vorm met een druk op de knop

10 mei 2016 Meubels worden de 21e eeuw binnengeleid en u kunt uw bank nu naar wens aanpassen met een smartphone. De Lift-bit hoopt de manier waarop we naar meubels kijken te veranderen en de gebruiker een beetje meer controle te geven over hoe ze hun kamer ontwerpen. Elke zeshoekige pod kan omhoog of omlaag worden aangepast om u eindeloze configuraties te bieden, volgens InHabitat.
Lees Verder
Ontwerp

Nest: de innovatieve compacte caravan van glasvezel

14 mei 2016 Afbeeldingsbron: Airstream Nest, de compacte, innovatieve caravan van glasvezel gemaakt en ontworpen door Airstream, een Amerikaans icoon, komt deze zomer uit. Vorige maand heeft het bedrijf Nest Caravans in Oregon overgenomen en heeft het nu plannen om zijn eigen caravan te produceren. aërodynamische, glasvezel, 16 voet lange reisaanhangers.
Lees Verder
Ontwerp

Vliegveldbaan die over een snelweg gaat

16 mei 2016 U kunt onder een actieve landingsbaan rijden op de luchthaven Leipzig / Halle in Duitsland, die geschikt is voor 2,3 miljoen passagiers en toezicht houdt op vrachtvolumes van meer dan 990.000 ton per jaar. Het bedient ook de twee grootste steden van het land die steeds groter worden, en vraagt ​​daarom om een ​​grotere luchthaven.
Lees Verder
Ontwerp

Florida's nieuwe divergerende diamantuitwisseling maakt een einde aan risicovolle afslagen naar links

30 mei 2016 Afbeeldingsbron: Florida DOT Autorijden is een van de gevaarlijkste activiteiten die we dagelijks doen. Van alles wat we doen tijdens het rijden, kan manoeuvreren door het verkeer de kans op ongevallen vergroten, en afslaan naar links is daar vaak een van de grootste oorzaken van. Het Amerikaanse transportsysteem ziet er heel anders uit dan veel van hoe Europese wegen zijn aangelegd, maar Florida past een diamantknooppunt toe dat gebruikelijk is in Europa.
Lees Verder
Ontwerp

Russische houten Space Shuttle ligt verlaten in het bos

8 juni 2016 Uit in een oud gedeelte van het vliegveld van Zhukovsky Ramenskoye Airport ligt een griezelige Russische spaceshuttle die volledig uit hout is gemaakt. Fotograaf Aleksander Markin vond het intrigerende overblijfsel van het Russische Buran Space Program. De houten shuttle werd gebruikt als een windtunnelmodel om de bestaande aerodynamische ontwerpen verder te verbeteren.
Lees Verder
Ontwerp

Ontwerpers stellen zich de toekomst van Audi Trucks voor

20 juni 2016 Afbeeldingsbron: Behance-voertuigen in de vrachtwagenindustrie zijn de afgelopen 50 jaar echt niet veranderd, maar een groep ontwerpers probeert Audi Trucks wat gestroomlijnde techniek te geven. Truck for Audi, is de naam van het project, en het team bedacht twee verschillende ontwerpen van mogelijke wegen die het bedrijf zou kunnen inslaan.
Lees Verder
Ontwerp

Pedaalaangedreven achtbaan laat je hart sneller kloppen

14 juni 2016 Afbeeldingsbron: Flickr Als je een sensatiezoeker bent, dan zul je dol zijn op deze pedaalaangedreven achtbaan die boven een dicht bos in Okayama City, Japan ligt. Terwijl je jezelf over het onzekere circuit fietst, zijn er geen andere veiligheidsmaatregelen dan een kleine kleine veiligheidsgordel.
Lees Verder
Ontwerp

Brouwerij ontwikkelt eetbare ringen van 6 stuks om het leven in zee te beschermen

25 juni 2016 Net deze week hielp Interesting Engineering bij de aankondiging van de implementatie van het eerste reinigingsapparaat voor oceaanplastic, en samen met deze nieuwe eetbare sixpack-ring kunnen de oceanen binnenkort een stuk minder vervuild raken. Plastic 6-pack ringen veroorzaken veel schade aan het zeeleven, van schildpadden die er op jonge leeftijd in vast komen te zitten tot verstrikt raken in de keel van grotere dieren, ze kunnen behoorlijk wat schade aanrichten.
Lees Verder