Categorie Architectuur

Transportcentrum World Trade Center schiet omhoog boven budget
Architectuur

Transportcentrum World Trade Center schiet omhoog boven budget

27 mei 2016 Afbeeldingsbron: Flickr Toen de World Trade Centers in 2001 werden neergehaald, vernietigde het daaropvolgende puin ook het ondergrondse metrosysteem. Als blijk van solidariteit heeft New York het duurste treinstation dat ooit is gebouwd, gefinancierd voor een bedrag van US $ 4 miljard. Ontworpen door de wereldberoemde architect Santiago Calatrava, is de enorme gangstructuur bedoeld om te lijken op twee handen die een duif loslaten.

Lees Verder

Architectuur

175.000 jaar oude Neanderthaler-constructies ontdekt in Cave

9 juni 2016 Onderzoekers van de Universiteit van Bordeaux ontdekten oude bouwwerken die meer dan 175.000 jaar geleden door Neanderthalers zijn gebouwd. Groot, harig, bruut en primitief van aard zijn over het algemeen de attributen die worden geassocieerd met Neanderthalers. Dat beeld kan echter heel goed veranderen met de ontdekking van vroege Neanderthaler-constructies die diep in de Bruniquel-grot in het zuidwesten van Frankrijk zijn ontdekt.
Lees Verder
Architectuur

Tunnel gebouwd onder een snelweg in 2 dagen

16 juni 2016 Als u ooit in een gebied heeft gewoond dat wordt aangelegd aan snelwegen of wegen, weet u hoe lang het kan duren. Het afsluiten van een volledig functionerende snelweg kan voor veel opstoppingen in het gebied zorgen, vooral als er geen alternatieve routes zijn. Een Nederlands bouwbedrijf bedacht echter een ingenieuze manier om bijna alle congestie die gepaard gaat met de aanleg van wegen te elimineren, gewoon heel snel werken.
Lees Verder
Architectuur

China test glazen brug door erop te slaan met een voorhamer

15 juni 2016 China wordt beroemd vanwege het bouwen van glazen voetgangersbruggen, maar velen zijn nog steeds te bang om ooit over de precaire paden te lopen. Of je nu denkt dat het goede ideeën zijn of niet, de glazen bruggen zijn een behoorlijke adrenalinestoot om over te lopen, vooral als ze kraken terwijl er mensen op staan, zoals de laatste brug deed.
Lees Verder
Architectuur

Rocket Coffee Table is bedoeld om iedereen nostalgie te brengen

20 juni 2016 Afbeeldingsbron: Mousarris Een ontwerper heeft zich laten inspireren door speelgoed uit zijn kindertijd en een prachtige glazen salontafel gemaakt die nostalgie opwekt. Stelios Mousarris, een meubelontwerper uit Cyprus, is het brein achter deze salontafel en hij zegt dat het zijn doel was om een ​​meubelstuk te maken waardoor je je als een kind voelt.
Lees Verder
Architectuur

China's hangende klooster doemt op aan de rand van een klif

4 juli 2016 Afbeeldingsbron: Flickr Ingebouwd in de zijkant van een klif 75 meter hoog nabij Datong, China, ligt een 1500 jaar oud klooster dat een beeld is van technisch wonder en architectonische schoonheid. Ongeveer de helft van de structuur wordt ondersteund door lange pijlers die zich ver beneden in de lagere kliffen uitstrekken.
Lees Verder
Architectuur

Voel je als een superschurk in deze Skull fauteuil

1 juli 2016 Heb je al een gemeen uitziende witte kat, maar mis je die slecht uitziende stoel? Welnu, we hebben de perfecte stoel voor u gevonden om u te laten lijken en voelen als een superschurk. Ontworpen door de Franse ontwerper Gregory Besson, is de stoel gemaakt van versterkt glasvezel met echt lederen pluche stoelen.
Lees Verder
Architectuur

Een indrukwekkend luxe klein huis van 280 vierkante voet

13 juli 2016 Afbeeldingsbron: Imgur Kleine huizen worden een steeds grotere deal omdat mensen inkrimpen om geld te besparen en te leven zoals ze willen. Terwijl de tiny house-beweging groeit, begrijpen velen de aantrekkingskracht om minimaal te leven niet, en veel mensen worden tegengehouden omdat ze vinden dat een klein leven betekent dat ze zonder luxe leven.
Lees Verder
Architectuur

Groep vrienden besluit zelf een klein dorp te bouwen

17 juli 2016 Afbeeldingsbron: HomeAway Een groep ingenieurs uit Texas besloot om een ​​klein duurzaam toevluchtsoord te bouwen in Hill Country. Fred Zipp en een paar andere vrienden waren op jacht naar een rustig toevluchtsoord uit hun drukke geboorteplaats in Austin toen een prachtig idee daagde op de. Gezamenlijk besloot het team om iets dat al gebouwd was niet te kopen.
Lees Verder
Architectuur

Deze man bouwde vanuit het niets een hut met pannendak

18 juli 2016 - Een Australische man wiens naam nog steeds een mysterieuze man is met vrijwel geen buitentraining, bouwde in slechts 2 maanden een hele betegelde hut helemaal opnieuw. De video is een beetje lang, maar ik verzeker je dat je gebiologeerd zult zijn naarmate het project zich ontwikkelt. De man runt een YouTube-kanaal genaamd primitieve technologie, waar hij, natuurlijk, huizen en gereedschappen bouwt zonder enig in de winkel gekocht gereedschap of enig ander item te gebruiken .
Lees Verder
Architectuur

Wolkenkrabbers die geen schaduwen werpen

31 juli 2016 Steden zijn uitstekende stedelijke centra met een grote diversiteit in een besloten ruimte. Hoewel een groot nadeel is dat de wolkenkrabbers constant de zon blokkeren. In plaats van een hoge wolkenkrabber te bouwen die het grootste deel van de lucht met enorme schaduwen blokkeert, besloot bouwbedrijf NBBJ om de massieve gezichten van de gebouwen als een voordeel te gebruiken.
Lees Verder
Architectuur

Het meest ruime en luxueuze Tiny Home dat je ooit zult zien

6 augustus 2016 Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van de tiny house-beweging en je bent óf een grote fan óf haat de krappe ruimtes. Hoe je je ook voelt over de verhuizing naar kleinere huizen, je zult dit kleine huis van New Frontier zeker willen zien. Dit op maat gemaakte kleine thuisbedrijf zal bouwen wat hun klanten wensen, en ze hebben een griezelig vermogen om minder dan 500 m2 te maken.
Lees Verder
Architectuur

De drijvende huizen van IJburg, Amsterdam

10 augustus 2016 Drijvende huizen Afbeeldingsbron: Marlies Rohmer Architects Nu de dreiging van enorme overstromingen aan de horizon opdoemt en het verschrikkelijke verhaal van de geschiedenis achter Nederland ontwaakt, is het geen verrassing dat architecten besloten niet tegen het water te vechten en huizen te bouwen die drijven Ontworpen door architectenbureau Marlies Rohmer in Amsterdam, besloot het team het water de kop in te drukken door er direct bovenop te bouwen.
Lees Verder
Architectuur

Zeshoekige muurpatronen zorgen voor snelle geluidsisolatie

Een designbedrijf heeft zeshoekige wandtegels gemaakt die geluid van volledig gerecyclede materialen in elkaar grijpen en dempen. 10 augustus 2016 Een designbedrijf genaamd Form Us with Love heeft zeshoekige wandtegels gemaakt die geluid van volledig gerecyclede materialen in elkaar grijpen en dempen. Het modulaire ontwerp is verkrijgbaar in verschillende kleuren om elke ruimte te laten opvallen.
Lees Verder
Architectuur

Bamboe-boomhut met meerdere verdiepingen, alleen bij elkaar gehouden door een touw

19 augustus 2016 Als u op zoek bent naar uw volgende huis, maar u gewoon een hekel heeft aan het gebruik van vervelende spijkers en schroeven, dan hebben wij de perfecte bouwmethode voor u gevonden. Penda is een in Beijing gevestigd architectenbureau dat boomhutten bouwt van bamboe zonder bevestigingsmiddelen. Volgens Tech Insider worden alleen bamboe en touw gebruikt in het bouwproces.
Lees Verder