Hoe

Hoe maak je een gigantische ornamentkrans

Hoe maak je een gigantische ornamentkrans

Gebruik dikke draad om een ​​ring een paar centimeter kleiner te maken dan je hoelahoep en bevestig deze met kortere draden. Vergelijkbaar met kransframes in ambachtswinkels, maar veel groter! Zorg ervoor dat je een lus maakt om hem aan op te hangen

Deze 2e draadring is belangrijk. Met alleen een hoepel zouden je ornamenten naar achteren draaien als je de krans oppakt. De extra draad houdt ze aan de voorkant, wat een hoop tijd en ornamenten bespaart

Als de toppen los zitten van uw ornamenten, moet u ze verwijderen, hete lijm toevoegen en ze stevig vastplakken. Deze heb je nodig om het ornament aan de draad te bevestigen.

Gebruik de dunne draad om de grootste ornamenten aan de draadcirkel te bevestigen. Gebruik vervolgens hete lijm om het ornament aan de hoelahoep te bevestigen waar het in aanraking komt.

Draai het hele ding om (voorzichtig!). Ornamenten mogen niet bewegen als ze goed zijn vastgelijmd. Verstevig met meer lijm. Overal waar een ornament draad of hoelahoep raakt, voeg lijm toe.

Knip een lang stuk dun draad af (een paar voet), wikkel het ene uiteinde rond de draadring of hoelahoep en rijg dan ornamenten aan de draad als kralen. Probeer gaandeweg kleuren en maten af ​​te wisselen.

Wikkel de draad in de richting waarin u de ornamenten wilt hebben. Ik probeerde de mijne rond de grotere ornamenten te lussen. Vind een functie die je leuk vindt ...

... plaats nu elk ornament en lijm ze op hun plaats. Begin met degene die het dichtst bij de plek zijn waar je de draad aan de borduurring hebt bevestigd en werk je een weg langs de draad.

Voeg meer ornamenten toe en blijf inpakken en lijmen terwijl je rond de grootste ornamenten loopt.

Als u geen draad meer heeft, knoop het dan af en begin aan een nieuw stuk.

Hier heb ik alle grote ruimtes gedekt.

Draai het voorzichtig weer om en versterk alle contactpunten tussen ornamenten met meer lijm.

Bekijk het vanuit alle hoeken voor kale plekken. Vooral vanaf de onderkant, als je van plan bent hem hoog op te hangen zoals ik, want dat is de hoek waarin hij zal worden bekeken. Hier wil ik die gele hoelahoep bedekken ...

Kale plek opgevuld met een andere reeks ornamenten.

Maak gekke reflecties in de ornamenten, want al deze hete lijmdampen maken je gek ...

Vul tot slot eventuele extra plekken in door individuele ornamenten te lijmen waar je maar wilt. Ik heb hiervoor geen draad gebruikt ... gewoon veel lijm!

De complete krans! Klaar om op te hangen ... maar niet tot de dag na Thanksgiving! ;-)


Bekijk de video: Maak in enkele stappen een stoere natuurlijke krans! (Januari- 2022).