Hoe

Hoe maak je een hemingway daiquiri

Hoe maak je een hemingway daiquiri

Verzamel spullen. Het moet allemaal comfortabel in een enkele foto passen zoals mijn spullen deden, als je de panoramafunctie moet gebruiken, staan ​​je spullen te ver uit elkaar of heb je te veel spullen.

Pers vers limoensap uit. Door het fruit op het aanrecht te rollen, breken de cellen en wordt het sap gemakkelijker. Maak een behoorlijk bedrag, want het "test" -proces omvat het drinken van verschillende cocktails.

Algemene vuistregel: welke cocktail we ook maken, we voegen altijd ijs toe aan ons glas voordat we beginnen met het maken van ons drankje. Op deze manier is het glas altijd ijskoud als we klaar zijn om te schenken.

Voeg 50 ml witte rum toe aan je mengglas.

Voeg 25 ml limoensap toe aan het mengglas

Voeg 10 ml grapefruitsap toe aan het mengglas.

Voeg 10 ml Maraschino-kersenlikeur en 5 ml suikersiroop toe. * 2: 1 suikersiroop is slechts een mix van 2 delen kristalsuiker tot 1 deel kokend water, en vervolgens gemengd tot helder. Laat afkoelen voor gebruik :)

Vul het mengglas met een behoorlijke hoeveelheid ijs. Bijna daar :)

Zet de Boston-shaker op en geef hem een ​​stevige slag om een ​​waterdichte afsluiting te maken. Schud daarna goed gedurende 10 tellen.

Op dit punt kun je de cocktail proeven met een rietje om te zien of het naar jouw smaak is. Als het niet zoet genoeg is voor je smaakpapillen, voeg dan wat meer suiker toe ... Niet sterk genoeg, voeg meer rum toe;)

Gooi het ijs van het martiniglas weg en zeef je brouwsel dubbel met een Hawthorne-zeef (die met de veer) en de fijne zeef.

Kijk hoe de fijne zeef alle gebroken ijs en stukjes limoen opvangt.

Garneer. Ik heb wat zelfgemaakte zure kersen gebruikt die ik heb gemaakt door gedroogde morellen een paar weken te macereren in Maraschino-kersenlikeur. Maar u kunt in de winkel gekochte exemplaren gebruiken als u dat wilt.

Plak er een klein limoenwig op met een cocktailprikker en laat deze erin vallen

Boom! De Papa Doble, The Hemingway Daiquiri voor uw imbibificatie. Deze kunnen het beste in veelvouden worden geconsumeerd met vrienden, geklets en het dragen van een zonnebril. B-)

Geniet ervan in al zijn majesteit!


Bekijk de video: How to Make a Hemingway Daiquiri (Januari- 2022).