Hoe

Hoe u uw ruimte er netjes uit kunt laten zien

Hoe u uw ruimte er netjes uit kunt laten zien

Een magnetische organizer van roestvrij staal heb ik aan de zijkant van mijn koelkast. Ik bewaar mijn suikertasjes erin, erg handig elke keer dat je je koffie zet

Een roestvrijstalen magnetische staaf maakt niet alleen ruimte voor uw gereedschap, maar is ook een zekere manier om scherpe dingen buiten het bereik van uw kind te houden. Dit is een miu france magnetische staaf 15 inch verkrijgbaar bij Amazon.

Gemakkelijk te verwijderen en toch stevig vast te houden, deze haken zijn een must voor snuisterijen. Gebruik het in je keuken vlak bij de oven voor wanten.

Een over de deur organizer die ik gebruik om deksels van alle containers op te bergen.

Probeer opnieuw om items in uw huis te krijgen die weinig of geen ruimte innemen. Deze kruidenopberger monteer je gemakkelijk onder je keukenkastje en neemt dus geen aanrechtruimte in, ook erg handig tijdens het koken.

Een taartschaal die als fruitschaal gebruikt kan worden.

Ik woon in NYC, waar je geen aparte voorraadkast krijgt met je keuken. Dus ik koos de dichtstbijzijnde kast en veranderde deze in een voorraadkast door stalen planken op te hangen vanuit het thuisdepot. $ 11,99 voor elke plank.

Een schoenenopberger kan worden gebruikt als opbergruimte voor uw medicijnen of iets anders dat u bij de hand wilt houden.

Een ikea-vuilniszak-organizer van $ 1 die ik gebruik om cadeaupapier in te bewaren.

Kleine mandjes kunnen in de lades worden gebruikt om uw cosmetische artikelen in te bewaren. Deze waren slechts $ 2,99 voor vier.

Stop met het volproppen van je ruimte met een grote tv-console. Probeer iets nieuws, bespaar ruimte en niet te vergeten kindveilig door een tv-console aan de muur te bevestigen.


Bekijk de video: ORGANIZE TIPS VOOR JE KAMER. zo blijft je kamer netjes. Anne Verbij (Januari- 2022).