Hoe

Hoe geheugen te upgraden in een imac

Hoe geheugen te upgraden in een imac

Schakel de computer uit en verwijder alle USB-randapparatuur en koppel het witte netsnoer los van de achterkant van de iMac. (Ik demonstreer op een iMac 27-inch model uit medio 2010. De stappen kunnen anders zijn bij oudere of nieuwere modellen.)

Leg een handdoek of zachte doek op een plat bureaublad, want u moet de iMac met de voorkant naar beneden leggen.

Til de iMac voorzichtig op (een beetje zwaar als het 27-inch model is, vraag iemand om je te helpen als dat nodig is voor de veiligheid) en leg hem met je gezicht naar beneden op een doek op het bureau.

Aan de onderkant van het scherm (onder de iMac-standaard) vind je een kleine klep met daarin 3 kruiskopschroeven.

Verwijder de schroeven en het verwijderbare deksel. Dit zal uw geheugenkaarten / slots blootleggen.

Trek de zwarte plastic strip voorzichtig naar buiten (deze zit bovenaan weggestopt). Trek met constante druk naar buiten totdat de geheugenkaart (en) een beetje naar buiten komt.

Zou er zo uit moeten zien. Verwijder de rest met de hand.

Ik vervang 4 - 2 GB sticks van Samsung-geheugen (fabriek) door 4 - 4 GB sticks van cruciaal geheugen. Uw computer heeft mogelijk maar twee geheugenkaarten of kaarten van verschillende grootte in de fabriek.

Hier zijn de lege slots aan de linkerkant.

Plaats nieuwe geheugenkaarten voorzichtig in dezelfde richting als de kaarten die u had verwijderd. Duw totdat je voelt dat het op zijn plaats springt.

Herhaal deze stappen voor de andere twee kaarten aan de rechterkant. Deze foto toont alle vier de nieuwe kaarten op hun plaats en de zwarte stroken die er weer in zijn gestopt.

Maak de aluminium kap weer vast. Zet de iMac weer op de standaard en sluit hem weer aan. Start hem op en ga naar het Apple-logo en "Over deze Mac". Controleer of het totale geheugen correct is en geniet van een sneller systeem!


Bekijk de video: iMac 2012-Heden HDD vervangen (Januari- 2022).