Hoe

Hoe een klein statief te gebruiken

Hoe een klein statief te gebruiken

Spreid alle poten van het statief uit.

Om de poten te verlengen, klapt u de vergrendelingen uit en trekt u de poten volledig uit. Duw elke vergrendeling weer naar beneden nadat u het been hebt gestrekt. Let op, sommige statieven hebben knoppen in plaats van vergrendelingen die worden gebruikt om de poot te verlengen.

Om de hoogte van het statief aan te passen, maakt u de middelste kolom los door aan de middelste knop te draaien. Breng de middelste kolom omhoog tot de gewenste hoogte en draai vervolgens de middelste knop vast.

Draai de kopknoppen los om de statiefkop te draaien en draai ze vast om ze op hun plaats te houden. Stel de statiefarm zo nodig af.

Maak de montageplaat van het statief los door de vergrendeling bovenaan te draaien. Als de plaat eenmaal los zit, kun je hem eruit trekken.

Schroef de plaat aan de onderkant van je camera vast door aan het zilveren handvat te draaien. Zorg ervoor dat de lens in de juiste richting wijst als de montageplaat.

Plaats de plaat terug door deze aan één kant in de statiefkop te klikken. Mogelijk moet u de grendel op het statief terugtrekken om de plaat erin te steken. Zorg ervoor dat deze op zijn plaats is vergrendeld voordat u verder gaat.

Nu ben je klaar om te schieten!


Bekijk de video: De beste tips voor MACROFOTOGRAFIE (Januari- 2022).