Hoe

Hoe je de perfecte rode lip creëert

Hoe je de perfecte rode lip creëert

Bereid je lippen voor met een balsem om ze gehydrateerd te houden. Dit vermindert bevedering als de lippenstift eenmaal is aangebracht.

Dit is gewoon mijn persoonlijke favoriet. Maar je kunt elke lichte balsem gebruiken die je leuk vindt! Zorg ervoor dat het niet te vet of te zwaar is (zoals vaseline), want dan glijdt de kleur over je lippen.

Koop een lippotlood. De mijne is een mechanische met een fijne punt, omdat ik dit gemakkelijker vind voor een nauwkeurige toepassing. Zorg ervoor dat het scherp is en geschikt voor uw huid. Bleek = blauw getint. Donkerder = oranje / roze

Begin met het bekleden van je bovenlip. Begin bij de boog van je Cupido en ga langzaam naar beneden. Buig en volg de natuurlijke lijn van uw lip om de beste vorm te krijgen.

Je wilt dit helemaal rond de omtrek van je lippen voortzetten. Houd het potlood op een punt en overdrijf niet. Het helpt om je mond te openen als je de binnenhoeken doet.

Vul nu je hele lip in met het lippotlood. Net als inkleuren! Dit zorgt voor een vlek waardoor de lippenstift blijft zitten nadat deze is aangebracht.

Kies nu voor een iets lichter lippotlood. Dit lijkt misschien overdreven, maar het helpt om dimensie aan je lippen en highlights te creëren voor een vollere look. Ik vind deze MAC leuk omdat hij super gepigmenteerd is.

Vul in en schets met dit lichtere potlood. Je kunt zien dat de lippen er al voller uitzien en meer textuur hebben.

Pak wat tissue (toilet of normaal) maar zorg ervoor dat het zo zacht mogelijk is. Trek het nu uit elkaar zodat het in twee helften is, zoals op de volgende afbeelding.

Dep je lippen. De truc is om je lippen over het weefsel te rollen en niet te wrijven. Door te wrijven wordt pigment verwijderd in plaats van overtollig product op te tillen.

Pak een dunne, puntige lipborstel. Het moet super precies zijn! Deze 194 is goed van MAC, maar het hoeft op geen enkele manier duur te zijn.

Nu wil je je lippenstift. Voor deze look is de mijne semi-mat omdat ik van een klassieke look hou - zoiets als Monroe. Ik koos voor een blauw getint rood (zoals Russisch rood van MAC) omdat ik zo super bleek ben.

Dit is de kleur en het merk van mijn No7 lipstick.

Verf voorzichtig over het hele oppervlak van de lip met het product op de borstel. Maak ook een schets en probeer zo voorzichtig mogelijk te zijn!

Dep nu opnieuw met meer weefsel. Wat dit doet, is dat het het product op zijn plaats vergrendelt en u in staat stelt om te lagen. Gelaagdheid is de sleutel tot het krijgen van een volle, rode lip waar de sterren uit de jaren 50 voor zouden sterven!

Breng meer lippenstift aan en zorg ervoor dat je de vervelende binnenkant krijgt. Maak je geen zorgen als je lippenstift op je tanden krijgt, dat kunnen we later uitzoeken!

Breng nu een laag lippenstift rechtstreeks uit de kogel aan. Wees voorzichtig, maar breng het goed aan.

Rol uw lippen verschillende keren samen om het product te verdelen.

Je kunt nu zien dat het over de bovenlip is verspreid en dat de definitie verloren is gegaan. Het is gemakkelijk te sorteren!

Dep opnieuw! Al deze lagen en blotting is een techniek die door veel kunstenaars wordt gebruikt, waaronder "whitey", de kunstenaar van Marilyn Monroe. Hij heeft haar lippen tot 8 keer gelaagd !! Ik doe normaal gesproken 6 lagen met blotting.

Om de definitie van de bovenlip terug te krijgen, neemt u uw pink en trekt u deze naar beneden, waarbij u het overtollige product verwijdert.

Nu heb je weer een strakke lijn!

Neem nu een witte potloodvoering en maak lijnen in de Cupidoboog, de buitenste hoeken en eronder. Dit zorgt voor contrast voor een opvallende look.

Maak die glad met een spons of je vingers. Ruim nu alle rommel op met de aansteker van je lippotloden. Dit maakt de vorm af.

Pak je vingers en sleep ze door de binnenhoeken. Het verwijdert overtollige lippenstift en geeft je een goede vorm.

Nu kun je zien dat het meer 'hartvormig' is, wat ik liever heb. Als je dat niet doet, sla die stap dan gewoon over!

Dit is het rare stukje. Steek je wijsvinger in je mond en verwijder hem weer. Uw vinger zal eventuele lippenstift opvangen en voorkomen dat deze op uw tanden terechtkomt!

Raar, maar het werkt!

Hier is de afgewerkte lip zonder flits.

En met flits. Excuseer mijn bleke, make-upvrije huid! Er is een lichte glans op de lip die ik mooi vind, maar je kunt hem volledig mat maken met een doorschijnend poeder eroverheen.

Hier ben ik na een Burlesque show, met de lip op! Het is een geweldige, waterdichte manier om een ​​gedurfde lip te krijgen die blijft zitten en er klassiek uitziet en Hollywood-glamour uitstraalt. Sorry dat dit zo lang allemaal duurde!


Bekijk de video: Maak zelf je lipstick long lasting en kerstdiner-proof! De perfecte manier van lippen stiften. (Januari- 2022).