Hoe

Hoe eyeliner aan te brengen

Hoe eyeliner aan te brengen

Begin met het aanbrengen van concealer voordat je begint met het aanbrengen van een lijn - op deze manier veeg je de lijn niet uit met concealer. Voeg poeder toe om vettigheid te voorkomen.

Gebruik een licht geslepen potlood om uw onderste ooglid te bekleden door uw wimperlijn met vloeiende, heen en weer gaande bewegingen te volgen. Trek voorzichtig aan uw onderste ooglid als dit helpt.

Ik bekleed meestal de binnenste waterlijn niet omdat deze snel loskomt en het oog irriteert. Als de lijn te dik / ongelijk is, gebruik dan een wattenstaafje en make-upremover om wat eyeliner te verwijderen.

Om uw bovenste ooglid te bekleden, trekt u voorzichtig met uw niet-dominante hand opzij. Dit geeft je een gladder oppervlak om te lijnen en laat je veel duidelijker zien!

Blijf dicht bij de wimpers en lijn met korte, vloeiende bewegingen. Dit vergt oefening! Het bovenste ooglid is gemakkelijker te verknoeien en je zult jezelf waarschijnlijk in de ogen prikken voordat je het onder de knie hebt.

Probeer tussen je wimpers in te vullen. Gebruik indien nodig een wattenstaafje om de lijn schoon te maken. Breng wat mascara aan en je bent klaar!


Bekijk de video: 12 COMMON EYELINER MISTAKES YOU COULD BE MAKING. Dos and Donts (Januari- 2022).