Hoe

Hoe maak je een herdenkingsmojito

Hoe maak je een herdenkingsmojito

Haal het samen. Omdat je hiervoor de shaker moet gebruiken, raad ik aan om elke keer een dubbele te maken. Het vermindert je werkdruk, en er is er een voor je lieverd. Het volgende recept maakt een dubbele.

Ten eerste, limoenen. Je kunt ze voor elk drankje vers doen, maar dat vind ik te veel werk. We gaan limeade maken en dat gebruiken. Je krijgt meer sap als je ze eerst in warm water laat weken en daarna wrijft.

Doe dat en snijd ze dan in vieren ...

En dump er VEEL gewone suiker in, meer dan je denkt dat je nodig hebt. Ga naar de stad met de aardappelstamper tot ze mooi en gepureerd zijn.

Je zult hiermee eindigen. Laat het een tijdje staan, schep dan de limoenen eruit (je kunt ze in een zakje bewaren voor andere drankjes als je wilt), en zeef het dan in een fles met een zeef en een trechter ...

Zoals mijn afspraak hier.

En daar gaan we. Dit is eigenlijk limoensiroop. Het is zo lief dat je hier Mountain Dew van kunt maken. Dit is zoals je het wilt, geloof me.

Vervolgens munt! Je kunt het bij de supermarkt krijgen, maar het groeit als een wiet, dus waarom zou je er niet zelf een lapje in doen? Dit is groene munt, met de gekartelde bladeren. Dit maakt een Mojito met een bierachtige nasmaak.

Ik heb drie andere soorten in mijn tuin die goede mojito's maken. Dit is chocolademunt (smaakt naar het klinkt!) Kun je zien hoe het donkerder is?

Ananasmunt is ook een geweldige Mojito.

Maar we gaan eenvoudige oude pepermunt gebruiken, en je hebt er veel van nodig. Breng een handvol, niet een paar takjes binnen.

De munt gaat in de shaker met een ijsblokje en een lepel van de superfijne suiker of basterdsuiker, die is geoptimaliseerd voor drankjes omdat het gemakkelijk oplost. Je vindt het in de bakbeuk.

Meng dat heel goed, en vul dan je shaker halfvol met ijs.

Drie ons elk van rum en limoensiroop, dan schudden.

Giet door een zeef in je kleine glas.

Vul dan je grote glas met ijs.

Giet de helft van het kleine glas in het grote glas ...

Vul het dan met sodawater. Goed mengen, van onderaf roeren, en dat is één drankje. Gebruik de andere helft voor de tweede, nu of later.

Garneer, pak dan een plekje in de zon, toast op je favoriete veteraan en geniet ervan! Terwijl je daar ligt, lees dan een goed boek over ons tot het avondeten klaar is.


Bekijk de video: Man gaat dood en wat hij ziet is indrukwekkend! (Januari- 2022).