Hoe

Hoe nagels water te maken

Hoe nagels water te maken

Verf je basislaag. Een basislaag beschermt je nagels tegen vlekken en versterkt ze.

Verf een of twee lagen witte lak. U kunt een andere kleur gebruiken. Maar wit helpt de kleuren van je watermarmer beter te laten zien, omdat ze soms heel licht worden.

Zo te zien. Allemaal onhandig afgeplakt. Het is soms moeilijk om je vingers te bewegen nadat je de tape hebt opgenomen, dus ik raad echt aan om met één hand tegelijk te tapen en te watermarmering.

Probeer het langzaam te doen als u uw vinger eruit trekt. Het helpt luchtbellen te verminderen. Dat vergeet ik altijd, dus ik heb bijna altijd luchtbellen.

Alles klaar. Voordat u de tape verwijdert. ECHT SLORDIG.

Verwijder de tape en het is veel gemakkelijker om die hoeveelheid nagellak op te ruimen. (Ik heb mijn pink opnieuw gedaan en ben de tweede keer vergeten de tape op te nemen)

Vul een dop met nagellakremover en gebruik een wattenstaafje om de huid rond je nagels schoon te maken. Je kunt ook een klein penseel gebruiken om dichter bij je nagel te komen.

Na het opruimen. Ik hoop dat de gids in orde is en dat het helpt. :) Ik ga nog een watermarmergids maken die over een paar dagen misschien beter is. Sheshe_nails is mijn Instagram als je mijn nagels wilt bekijken.

Als jullie willen, vertel me dan welke nagelgeleiders je zou willen zien. Ik denk dat het heel gaaf zou zijn als ik dat kon doen. Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je nagels geweldig worden. :)


Bekijk de video: 26 NAGELHACKS DIE ELK MEISJE MOET PROBEREN (November 2021).