Innovatie

Opnieuw uitgevonden schaar lost een probleem op waarvan we niet eens wisten dat we het hadden

Opnieuw uitgevonden schaar lost een probleem op waarvan we niet eens wisten dat we het hadden

Er zijn veel producten die gedurende hun levensduur niet veel veranderd zijn. Een schaar is misschien een van die producten, en geloof het of niet, één man heeft een veel beter en ergonomischer ontwerp bedacht. Gebruikmakend van het idee dat uw hand het meest comfortabel is in een natuurlijke rechtopstaande positie, brengt Right Shears een 90 ° hoek aan de snijmessen en het handvat. Dit maakt ze niet alleen comfortabeler om vast te houden, maar geeft je ook een betere hefboomwerking om door dikke materialen heen te komen. Deze opnieuw uitgevonden schaar lost een probleem op waarvan we niet eens wisten dat we het hadden. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie.

https://ksr-video.imgix.net/projects/2557246/video-690087-h264_high.mp4

De rechterschaar is zogenaamd veel gemakkelijker te gebruiken en ze worden momenteel gefinancierd op Kickstarter. De oprichters lieten zelfs hun 3-jarige dochter gebruik ze (onder toezicht) en ze heeft ze veel sneller opgepakt dan traditionele scharen. Luister naar wat Right Shears te zeggen heeft over de creatie van hun product:

"Ik begon met het maken van Right Shears met de bedoeling een tool te bouwen die ik wilde gebruiken om een ​​probleem op te lossen waarmee ik te maken had, en ik eindigde met een radicale schaar die nuttig is buiten mijn stoutste dromen! alleen lossen ze mijn oorspronkelijke probleem op, maar ook vele andere problemen, zoals de lastige ergonomie van conventionele scharen. Ik geloof dat Right Shears nuttig zijn voor iedereen, maar ik ben ongelooflijk opgewonden door het vooruitzicht mensen te helpen die lijden aan verschillende aandoeningen die van invloed zijn op hand-, pols-, arm- en schouderbeweging! Help me alsjeblieft om Right Shears naar hen en de wereld te brengen! " ~ Oprichter van Right Shears

[Afbeeldingsbron: Rechterschaar]

Wanneer u een schaar lange tijd moet gebruiken, heeft u waarschijnlijk de handkrampen en ongemakkelijke positionering ervaren die altijd met het apparaat gepaard gaan. De rechterschaar elimineert deze pijnen praktisch en is waarschijnlijk de meest ergonomische schaar op de markt. Nog een andere manier waarop praktische engineering is gebruikt om alledaagse tools opnieuw te definiëren om ze voor iedereen beter te maken.

ZIE OOK: Waanzinnig handige DIY Mini Dremel


Bekijk de video: juni2019 persconferentie (December 2021).