Ontwerp

10 geweldige ideeën om in uw huis op te nemen

10 geweldige ideeën om in uw huis op te nemen

Als u op zoek bent naar manieren om uw huis er beter uit te laten zien of dingen functioneler te maken, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de coolste projecten en producten voor in huis. Of u nu een klusjesman of klusjesvrouw bent, u zult waarschijnlijk een aantal van deze ideeën op uw lijst met dingen die u kunt doen willen zetten. Hier zijn 10 geweldige ideeën waarmee u uw huis kunt verbeteren.

Aangepaste vloerplankladen

[Afbeeldingsbron: Familie klusjesman]

Deze lades onder de kast zijn de perfecte plek voor het opbergen van pannen en dienbladen. Ze zijn meestal verborgen en gasten zouden nooit weten dat je ze daar beneden had.

Cinder Block-meubels

[Afbeeldingsbron: appartement therapie]

Met sintelblokken kun je mooie dingen maken in huis. Als je geen bedframe van sintelblokken wilt, kun je ook terrasmeubilair, nachtkastjes of iets anders maken dat je maar kunt bedenken! Met een snelle verflaag kunnen ze een moderne en toch rustieke uitstraling aan elke ruimte geven.

Gepersonaliseerde vloermatten

[Afbeeldingsbron: denk geek]

Wanneer gasten uw huis binnenkomen, zal hun eerste indruk veel bepalen hoe zij over uw ruimte denken. Waarom zou je je deurmat niet opvrolijken of misschien de hal schilderen?

Interessante verlichtingsarmaturen

[Afbeeldingsbron: hildendiaz]

Verlichtingsarmaturen kunnen een groot verschil maken in huizen. Dit boslicht kost meer dan $ 4000, maar er zijn andere stijlvolle verlichtingsarmaturen die de sfeer van uw huis volledig zullen veranderen.

Verborgen kamers

[Afbeeldingsbron: Stedelijke kernavonturen]

Het is de droom van elk kind en het is verrassend eenvoudig om het zelf te maken. Als je een korte tutorial nodig hebt over het maken van een geheime deur, bekijk dan deze handige YouTube-video van I Like to Make Stuff.

Leuke hardware en sloten

[Afbeeldingsbron: denk geek]

Iedereen heeft een slot nodig dat binnen enkele minuten kan worden geopend. Dit is voor die momenten waarop u dronken moet voorkomen dat u het huis verlaat. Maar echt, nieuwe hardware voor deuren en ramen kan een wereld van verschil maken.

Verborgen opslagoplossingen

[Afbeeldingsbron: DIYcozyhome]

Meer opslagruimte nodig? Vind een ongebruikte plek op de vloer of muur en creëer een verborgen opbergvak. Deze zijn perfect voor het opbergen van spullen die je misschien zelden gebruikt, en gasten zullen nooit weten dat ze er zijn.

Tweede min-koelkast voor bier

[Afbeeldingsbron: homelookbook]

Moet ik echt uitleggen waarom een ​​tweede minikoelkast voor bier nodig is? U kunt het op maat in uw reeds bestaande kasten plaatsen.

Ingebouwd muurvacuümsysteem

[Afbeeldingsbron: Aerus-stofzuigers]

Dit vacuümsysteem wordt ingebouwd in uw lijst aan uw muur. Stelt u zich eens voor dat u nooit meer hoeft te stofzuigen, maar het vuil gewoon langs uw plinten moet vegen.

Accordeon Windows

[Afbeeldingsbron: Houzz]

Alle nieuwe ramen krijgen is een geweldige manier om uw huis een stuk gezelliger te laten aanvoelen. Als je op een plek met mooi weer woont, probeer dan deze accordeonramen te kopen waarmee je je ruimte volledig naar buiten kunt openen.


Bekijk de video: 10 DIY Trellis Ideas for Any Garden (December 2021).