Reizen

Innovatieve ultradraagbare schoenen, klaar voor elk avontuur

Innovatieve ultradraagbare schoenen, klaar voor elk avontuur

[Afbeeldingsbron: Skinners]

Als je graag actief blijft of misschien een hekel hebt aan het aantrekken en strikken van je schoenen, probeert een nieuw innovatief schoeisel te veranderen wat je dagelijks draagt. Skinners zijn minimalistische schoenen die licht van gewicht zijn, geurwerend zijn en in je broekzak passen. Het zijn ook niet zomaar sokken, sterker nog, de zolen zijn gecoat met een zeer sterke waterdichte coating die je voeten beschermt en tegelijkertijd comfortabel houdt. Het doel van deze schoenen is om vrijheid en comfort aan uw schoenen te geven, en ze hebben een aantal creatieve technieken gebruikt om dit mogelijk te maken. Bekijk de video hieronder.

https://ksr-video.imgix.net/projects/2497237/video-673764-h264_high.mp4

De noodzaak om omvangrijke, gespecialiseerde paar schoenen mee te nemen, is echt wat Skinners overwint, en ze beloven het meest comfortabele schoeisel te zijn dat je ooit zult hebben. U denkt misschien dat deze schoenen vies worden, aangezien u tenslotte geen sokken hoeft te dragen. De stof is echter gemaakt van antibacterieel garen doordrenkt met zilver (Ag +) zodat je voeten fris blijven. Als je deze schoenen toch wilt schoonmaken, gooi ze dan gewoon in de was!

[Afbeeldingsbron: Skinners]

Persoonlijk vind ik het niet leuk om schoenen aan te trekken en om te gaan met zweterige prestaties, en ik kijk er naar uit om een ​​paar Skinners te krijgen om een ​​beetje comfort in mijn schoenen te brengen. Deze zijn niet alleen om door de stad te wandelen, je kunt er ook mee gewichtheffen of zelfs een wandeling maken! Tractie wordt niet opgeofferd in deze schoenen die de beste aspecten van sokken, slippers en hardloopschoenen combineren.

[Afbeeldingsbron: Skinners]

Als je ergens een dagtrip maakt en ruimte wilt besparen in je tas, pak dan gewoon een paar Skinners in en je bent klaar voor alles wat het leven je te bieden heeft. De schoenen passen in je achterzak, en het is altijd fijn om een ​​comfortabele back-upoptie te hebben als je op pad bent.

Skinners zijn net gelanceerd op Kickstarter, en als je er een paar wilt bemachtigen, kan dat voor de early bird-prijs van US $ 29. In vergelijking met andere schoenen lijken Skinners een geweldige deal als je weegt in hoe comfortabel en duurzaam ze zijn.

[Afbeeldingsbron: Skinners]

Als je meer wilt weten over Skinners, kun je hun Kickstarter-pagina hier bekijken. Door een aantal interessante engineering en creatief ontwerp kunnen deze schoenen uw voeten veel comfortabeler maken.

Koop dit innovatieve schoeisel nu op Kickstarter!


Bekijk de video: 24 GEK SCHOEN HACKS (Januari- 2022).