Innovatie

Begrijp hoe digitale beeldschermen werken tijdens deze hilarische komische routine

Begrijp hoe digitale beeldschermen werken tijdens deze hilarische komische routine

U weet waarschijnlijk het een en ander over hoe schermen werken, gezien hoe wijdverbreid ze zijn in de moderne samenleving. Ze bestaan ​​uit pixels die rood, groen of blauw in verschillende waarden weergeven om afbeeldingen te maken. U weet waarschijnlijk ook hoe Excel-spreadsheets werken, maar heeft u ooit spreadsheets gebruikt. recreatief? Brady van Stand Up Maths op YouTube houdt er echt van om spreadsheets te gebruiken, zo erg zelfs dat hij uren heeft besteed aan het opnieuw maken van afbeeldingen erin. Door een combinatie van voorwaardelijke opmaak en wat lastige gegevensimport in Microsoft Excel, heeft hij een manier bedacht om met ongelooflijk grote spreadsheets foto's te maken. Nog beter, hij verpakt al deze informatie in een hilarische komische routine, je kunt het hieronder bekijken.

Alle afbeeldingen zijn eigenlijk gewoon gigantische spreadsheets met getallen. Computers interpreteren deze gegevens vervolgens en voeren ze uit naar de respectievelijke pixels. Dat betekent dat je in theorie een foto kunt maken en er een Excel-spreadsheet van kunt maken met voorwaardelijke opmaak, en waarschijnlijk veel vrije tijd. Gelukkig voor ons allemaal, heeft Brady al zijn tijd besteed aan al het harde formatteren, en je kunt nu gewoon een foto uploaden en er een spreadsheet van maken. Als je een afbeelding die je hebt in een Excel-spreadsheet wilt veranderen, bekijk dat dan hier.

In plaats van iemand de foto te sturen waarnaar ze hebben gevraagd, stuurt u hem nu een Excel-spreadsheet ervan. Ze zullen natuurlijk grondig in de war raken en zich waarschijnlijk afvragen wat je met je leven doet door foto's om te zetten in Excel-spreadsheets. Wie kan het schelen! Je bent tenslotte een ingenieur. Je hebt je hier niet voor aangemeld, zodat mensen zouden denken dat je cool bent, je deed het om te leren hoe je geweldige spreadsheets kunt maken. Oh, dat was ik zojuist. ?

[Afbeeldingsbron: Sta op wiskunde]

Dus nu u weet wat de ultieme kracht van Excel is, wat denkt u dat u kunt doen door een beetje tijd aan de software te besteden? Sommige mensen zijn zelfs een stap verder gegaan met dit idee en hebben ingewikkelde tekeningen gemaakt door cellen te kleuren. Dit is verreweg de beste manier om het volgende examen uit te stellen.

ZIE OOK: Top 10 van meest bruikbare Excel-formules


Bekijk de video: How To Connect Two Monitors To One Computer (Januari- 2022).