Architectuur

Grootste cruiseschip ooit met een waterglijbaan van 10 verdiepingen

Grootste cruiseschip ooit met een waterglijbaan van 10 verdiepingen

[Afbeeldingsbron: Royal Carribean]

Royal Carribean heeft zojuist het grootste cruiseschip ter wereld in bezit genomen en het is verbluffend, zelfs met een Waterglijbaan van 10 verdiepingen van de achterkant. Dit schip, genaamd de Harmony of the Seas, is een technisch meesterwerk, en er is maar weinig dat je doet beseffen dat je tijdens een cruise midden op de oceaan drijft. In totaal strekt deze reus zich uit 1188 voet lang en weegt 226.963 ton, langer en groter dan de meeste vliegdekschepen. Volgens Tech Insider betekent dit ook dat het schip gelijk is aan 5.747's die van begin tot eind zijn gelegd. Een kenmerk van het schip is tijdens de hele constructie geheim gehouden, de glijbaan van 10 verdiepingen aan de achterkant van het schip, het is een prachtig gezicht om te zien, bekijk het hieronder.

Dit is de grootste waterglijbaan die de open zeeën drijft, en je komt in de glijbanen door over een doorzichtig glazen platform te lopen. De leidinggevenden van Royal Caribbean zeggen dat niet al hun gasten dapper genoeg zullen zijn om de sprong te wagen, en het zal een ongelooflijke ervaring worden. De bouwers hebben alles uit de kast gehaald om 's werelds grootste cruiseschip te creëren, en het wordt allemaal aangedreven door drie 25.000 pk en drie 18.600 pk Wärtsilä dieselgeneratoren, volgens scheepstechniek.

[Afbeeldingsbron: Wikimedia]

Er zullen er meer zijn dan 12 verschillende specialiteitenrestaurants aan boord van het drijvende resort, en gasten hebben een scala aan andere eetgelegenheden. Bovenop al het eten, kun je geld uitgeven in hun eindeloze belastingvrije winkels aan boord, of misschien zelfs dat extra geld weggooien in het casino. Bijna de gehele bovenzijde van het schip zal voorzien zijn van waterglijbanen en zwembaden, waarvan de binnenkant hol is om buitengewone uitzichten mogelijk te maken, en binnendekken voor kamers.

[Afbeeldingsbron: Royal Carribean]

Dit schip is echt uniek in zijn soort, en een ritje maken op deze schoonheid zal een ervaring zijn om nooit te vergeten. Ben je dapper genoeg om de sprong te wagen op de glijbaan van 10 verdiepingen op het schip? Laat het ons weten in de comments.

[Afbeeldingsbron: Wikimedia]

ZIE OOK: Top 10 van de grootste cruiseschepen ter wereld


Bekijk de video: TOP 10 ENGSTE WATERGLIJBANEN!! (December 2021).