Architectuur

Kunstenaar ontwerpt precies gesneden houten koraalriffen

Kunstenaar ontwerpt precies gesneden houten koraalriffen

Een in LA gevestigde kunstenaar heeft zich laten inspireren door koraalriffen en maakt een aantal verbluffend mooie lasergesneden houten sculpturen die een vrij statement maken voor ieders entree. Het hieronder afgebeelde werk van kunstenaar Joshua Abarbanel is een van zijn grotere stukken, maar hij maakt ook andere kleinere sculpturen met vergelijkbare ontwerpen. De kunstenaar begint met het ontwerpen van zijn werk op de computer in een ontwerpsoftware, waar het vervolgens wordt verzonden om met een lasersnijmachine uit verschillende houtsoorten te worden gesneden.

[Afbeeldingsbron: Joshua Abarbanel]

“Als kunstenaar onderzoek ik vormen en patronen, vooral de kleuren, vormen en composities die te vinden zijn in biologische, botanische en geologische structuren. Ik ben geïnteresseerd in de relatie tussen de afzonderlijke elementen van structuren en de grotere vormen waarvan ze deel uitmaken. In veel opzichten hebben we allemaal één verhaal dat we voortdurend vertellen en het mijne is de relatie tussen de dingen die bijna onzichtbaar zijn en de onderlinge verbinding van alle levensvormen. " ~ Joshua Abarbanel

Deze kunstwerken doen denken aan de prachtige kleuren en ontwerpen, misschien zelfs techniek (?), Gevonden in koraalriffen over de hele wereld. Volgens High-Fructose is een groot deel van het werk van Abarbanel nu tot eind mei te zien in de Porch Gallery in Californië.

[Afbeeldingsbron: Joshua Abarbanel]

Wanneer technische technologieën samenkomen met creatief ontwerp, kunnen verbluffend prachtige kunstwerken worden gemaakt. Zowel het werk van de hand als de ontwerpen van een computer hebben hun eigen ruimtes binnen het rijk van kunst en design, waarbij de een de ander niet verkleint. Meer van de prachtige sculpturen van koraalriffen zijn hieronder te zien. Ik wed dat je je nu afvraagt ​​hoe je die 3D-printer of lasersnijder kunt gebruiken om geweldige kunstwerken te maken in je vrije tijd!

[Afbeeldingsbron: Joshua Abarbanel]

[Afbeeldingsbron: Joshua Abarbanel][Afbeeldingsbron: Joshua Abarbanel]

ZIE OOK: Swarm Robotics gebruiken om riffen te repareren


Bekijk de video: Koraalriffen (November 2021).