Hoe

Waanzinnig handige DIY Mini Dremel

Waanzinnig handige DIY Mini Dremel

Als je jezelf als een klusjesman beschouwt, heb je waarschijnlijk een Dremel of ander klein roterend gereedschap om te helpen met die lastige projecten. Als u zelf een roterend snijgereedschap wilt maken om aan uw gereedschapskist toe te voegen, of misschien gewoon met een paar motoren wilt spelen, dan hebben wij u gedekt. Dit project is supereenvoudig, maar het eindresultaat is een behoorlijk verbazingwekkend snijgereedschap dat een oude flessendop voor het mes gebruikt! Bekijk hieronder hoe u met slechts een paar materialen een handige mini Dremel kunt maken.

Ik weet dat het eerste dat ik deed nadat ik deze video had gezien, een lijst maakte van alles wat ik nodig had en naar de winkel ging. Dus hier is wat je nodig hebt: een 9V-batterij, batterijklem, hete lijm, een kleine motor, een schakelaar met twee aansluitingen, tape, een balpen, een hamer, een schaar en een mes. Hoewel dat misschien veel klinkt, zou je het meeste in je huis moeten kunnen vinden, en de rest bij je plaatselijke ijzerhandel.

Het is eigenlijk een vrij eenvoudig ontwerp, en in de video gebruikt hij het om door enkele vrij kleine stokjes hout te snijden. Je zou hiermee waarschijnlijk een 2x4 kunnen doorsnijden, maar het zou waarschijnlijk enkele uren en veel batterijen werk kosten. Het enige leuke aan dit ontwerp is dat als het mes van je flesdop ooit bot wordt, je het er gewoon af trekt en een ander heet lijmt.

Terwijl u ook op zoek bent naar een motor, kan de MOXER-aandrijfmotor die hier beschikbaar is, ook in deze build worden opgenomen om het snijproces volledig te automatiseren.

ZIE OOK: De Coolbox is de ultieme techneut toolbox

Elke ingenieur zal het geweldig vinden om zijn middag door te brengen met het maken van dit leuke kleine hulpmiddel, zelfs als ze niets hebben om het voor te gebruiken. Het hebben van een zakzaag lijkt precies wat je misschien bij de hand wilt houden voor het geval de zombie-apocalyps op je deur klopt. Blijf op de hoogte van Interessante techniek om meer geweldige doe-het-zelf-projecten te bekijken die je in je toekomstige vrije tijd kunt aanpakken.

ZIE OOK: Maak thuis OOZING Magnetic Slime


Bekijk de video: How to make a Powerful Miter Saw using a 12v DC Motor (Januari- 2022).