Internet

10 beste websites voor civiele ingenieurs

10 beste websites voor civiele ingenieurs

Dit is deel 2 van een driedelige reeks nuttige websites. Voor werktuigbouwkundigen - klik hier, en voor elektrische - hier.

Of je er nu alleen aan denkt om civiele techniek te studeren op de universiteit of al jaren in de branche zit, de volgende 10 geweldige bronnen zullen je veel helpen!

  1. Instelling van civiele ingenieurs

De ICE is een geregistreerde non-profitorganisatie met leden in vele landen over de hele wereld. Behalve dat je lid kunt worden, hulp kunt krijgen en hun evenementen kunt bezoeken, kun je ook op hun tabblad met bronnen kijken en direct veel nuttige informatie vinden. Op deze site vindt u ook tal van cursussen, trainingsmateriaal, professionele kwalificatieondersteuning en andere diensten die u zouden moeten helpen bij uw professionele ontwikkeling.

  1. Woordenboek voor civiele techniek

Een geweldig hulpmiddel voor studenten civiele techniek - er is veel informatie over verschillende onderwerpen, tutorials, e-books en zelfs een banenbord. hier kunt u technische artikelen lezen en uw kennis op verschillende gebieden verbeteren, waaronder milieutechniek, bouwconstructie, bouwtechniek, infrastructuurtechniek enzovoort. Er is ook een downloadmenu waar u beheersoftware voor verschillende projecten en andere nuttige programma's kunt krijgen.

  1. Web voor civiele techniek

Dit is een online platform met honderden artikelen en bronnen die interessant kunnen zijn voor civiel ingenieurs. Blader door het geheel of kies uw vakgebied en leer iets nieuws.

  1. Burgerlijk ingenieur

Een geweldige online bron voor zowel studenten als docenten met heel veel verschillende boeken, cursusmateriaal, software, quizzen en tijdschriften. U kunt ook links vinden die naar vacaturesites, bouwmachines en boekhandels verwijzen.

  1. American Society of Civil Engineers

Ondanks dat het een American Society is, heeft het leden die aanwezig zijn in meer dan 140 landen in de wereld, waardoor het een van de grootste, internationale gemeenschap in zijn soort is. ASCE, de oudste nationale technische organisatie, helpt alle collega-civiel-ingenieurs bij hun studie, werk en andere relevante kwesties. Het is een toonaangevende leverancier van technische en professionele conferenties en permanente educatie, 's werelds grootste uitgever van civieltechnische inhoud en een gezaghebbende bron voor codes en normen die het publiek beschermen.

  1. Nieuwe burgerlijk ingenieur

Deze informatieve website is voornamelijk gericht op civiele techniek en zal een middelbare scholier helpen bij het kiezen van wat hij wil studeren aan de universiteit en voor welke hogeschool hij / zij zich wil aanmelden. Voor degenen die al weten wat ze willen doen, is het een geweldige bron om te begrijpen met welke problemen een student civiele techniek te maken kan krijgen en wat cruciaal is voor uw succes.

  1. Burgerlijk ingenieur

Of u nu op zoek bent naar nieuws op het gebied van civiele techniek of met andere mensen in uw branche wilt praten, deze bron zou geweldig zijn! Het heeft veel kwaliteitspublicaties en forums voor civiele, structurele en geotechnische ingenieurs. Naast academische bronnen is dit een geweldige plek om te beginnen met het opbouwen van je carrière - de netwerksectie geeft je toegang tot verschillende instituten, verenigingen en andere gratis bronnen waar je in contact kunt komen met andere professionals uit je vakgebied.

  1. Portaal voor civiele techniek

Dit portaal zou het nuttigst zijn voor studenten, omdat het een grote selectie tijdschriften, tijdschriften, boeken en software bevat - allemaal voor civiel ingenieurs. Als u niet zeker weet of u civiele techniek moet studeren, heeft Civil Engineering Portal veel informatie over verschillende disciplines om u te helpen een beslissing te nemen of gewoon uw kennis te verbreden.

  1. CESDb

CESDb staat voor Civil Engineering Software Database en is een briljante bron voor studenten die op zoek zijn naar nieuwe software. Blader op type engineering of besturingssysteem en vind de software die perfect bij u past.

  1. Civil Digital

Als u midden in het kiezen van een projectonderwerp bent, hoeft u niet verder te zoeken. Deze website biedt een grote selectie van verschillende ongebruikelijke en interessante onderwerpen met PowerPoints, presentaties en video's om u doorheen te leiden.

Wat is je favoriete site? wil je iets toevoegen aan deze lijst?

Deel uw mening in de reacties hieronder! Volg ons ook zeker op social media, voornamelijk Facebook en Twitter!

Geschreven door Daria Sergeeva


Bekijk de video: Wij zijn op zoek naar ingenieurs civiele techniek (Januari- 2022).