Automobiel

Deze website laat alles zien over hoe een auto werkt

Deze website laat alles zien over hoe een auto werkt

Er is nu een speciale nieuwe "hoe kan ik" online bron voor enthousiastelingen en mensen die monteur willen worden, om meer te leren over hoe een auto werkt.

De "how to" -gids is opgesteld met het enige doel om uit te leggen hoe auto's werken, van de basisbeginselen tot meer technische handleidingen en illustraties over elk afzonderlijk compartiment van de auto, tot koelsystemen, ophanging, transmissie en accessoires.

De 'how to'-gids is opgedeeld in een collectief volume van honderden individuele gidsen, geschreven met gedetailleerde illustraties en gemakkelijk te lezen stapsgewijze instructies over onderwerpen die zo ver gaan als het aanpassen van de uitlijning op wielen, hoe om een ​​achteruitrijlicht te repareren, een olietemperatuurmeter te installeren en zelfs auto-aanpassingen zoals het monteren van een schuifdak.

De gidsen over hoe een auto werkt, zijn ook beschikbaar in drie talen, Engels, Spaans en Frans, een gemak dat zeker een veel bredere gemeenschap van autoliefhebbers en enthousiastelingen zal omvatten die willen weten hoe een auto werkt, evenals gidsen over het oplossen van alle kleine problemen die in het dagelijks leven met een auto kunnen optreden.

Als uw auto pech heeft, maakt u zich geen zorgen, er is ook een optie om de How A Car Works APP te downloaden, zodat alle problemen op de weg kunnen worden opgelost, met een virtuele monteur bij de hand. Deze bron over hoe auto's werken, kan ook dienen als eerste bestemming voor die "doe-het-zelf" -liefhebbers die zelf een auto willen repareren, controleren of aanpassen, of zelfs om te weten waar alle het spul in een auto is, en hoe alle componenten van de auto werken.

Naast de kennis over hoe auto's werken die wordt verstrekt, zijn er ook duizenden gedetailleerde werkplaatshandleidingen en uitleg voorzien van online readers in HTML-formaat om door de gebruikershandleiding te bladeren, voor een dieper begrip van de fabrikant van het merk en model van de auto in vraag. Deze enkele duizenden historische autohandleidingen en documenten zouden als de heilige graal voor autoliefhebbers in Indiana Jones zijn.

Voor degenen die ook willen bijdragen aan de gemeenschap van autoliefhebbers, biedt de online ruimte ook de mogelijkheid om autohandleidingen en andere documenten naar de website te uploaden, zodat veel andere enthousiastelingen en gelijkgestemde mensen kunnen profiteren van de bijdragen die degenen in de gemeenschap maakt.

Om terug te keren naar het uitgangspunt van de online ruimte, ben je er om een ​​mooie gids te zien over hoe een auto werkt. Er zijn geen rook en spiegels, alleen gedetailleerde handleidingen en uitleg om alles te leren over wat er in een auto gebeurt, van de basis tot geavanceerde kennis. Hoe het ook zij, van het verwijderen van roest voor het lakken tot het verwijderen van een carburateur om deze te reinigen, tot informatie over autorestauraties en een aantal verbazingwekkende dingen, groot en klein, gemakkelijk of moeilijk, voor mensen die aan autoprojecten werken, dit website heeft een antwoord voor je.


Bekijk de video: HOE HACK JE IEMAND ZN WHATSAPP?! 2020 (Januari- 2022).