Inspiratie

Gefrustreerde ingenieur vraagt ​​om technische boeken voor zijn kind

Gefrustreerde ingenieur vraagt ​​om technische boeken voor zijn kind

Het verhaal van een voorman in de bouw is viraal gegaan nadat het werd gedeeld door zijn baas burgerlijk ingenieur. De voorman is vader van zes en heeft altijd de droom gehad om ingenieur te worden. Door gebrek aan financiering heeft hij deze droom nooit kunnen waarmaken, dus ging hij de bouw in. Nu worstelt hij om rond te komen van het salaris van een voorman, volgt zijn zoon een graad in werktuigbouwkunde die de dromen van zijn vader vervult, maar met één groot probleem: hij kan geen boeken betalen.

De voorman die wanhopig zijn zoon wilde helpen, vroeg zijn baas, J. Dipasupil, of hij kon helpen door oude boeken te doneren. Zijn baas, een burgerlijk ingenieur, besloot de zoon van de voorman een boek te kopen, maar vanwege de hoge kosten kon hij er maar één betalen. Vertaald en geparafraseerd, dit is wat de voorman zei:

'Ik droomde er vroeger van om werktuigbouwkundig ingenieur te worden, maar mijn ouders hadden niet genoeg geld om mijn opleiding te bekostigen. Mijn kind is een eerstejaarsstudent aan het Taguig College. Hij studeert heel hard en gaat zelfs naar school zonder geld om eten te kopen. Elke dag kunnen leren is genoeg om hem gelukkig te maken. De laatste keer dat mijn kind een boek moest kopen, had ik geen geld. Het doet pijn om je kind te zien huilen omdat je op school niet kunt kopen wat hij nodig heeft. Mijn kind heeft maar twee boeken nodig. ' - Meneer Renie, Foreman

Dus wendde J. Dipasupil zich tot Facebook en deelde hij het verhaal van de voorman met al zijn vrienden. Sindsdien is het bijna gedeeld 50.000 keer en geliefd bij meer dan 80.000 mensen. Ingenieurs komen uit het houtwerk in de hoop dat ze de worstelende technische student kunnen helpen.

ZIE OOK: Techniekstudent legt nederig uit waarom zijn vrouwelijke klasgenoten niet zijn gelijke zijn

Je kunt het bericht hier bekijken als je de ingenieur wilt helpen door een boek te sturen of misschien gewoon iets dat het gezin zou aanmoedigen. We zijn er tenslotte allemaal geweest, want boeken kopen voor de universiteit kan erg duur worden. Vaak is het niet voldoende om alleen onderwijs te geven of naar school te gaan, want boeken vertegenwoordigen een groot deel van de kosten van een hogere opleiding. De hoge kosten van onderwijs zijn helaas wat mensen ervan weerhoudt de baan van hun dromen te bereiken, maar zo zou het niet moeten zijn.

Een deel van het ingenieur zijn, is het helpen van anderen om ook hun dromen van engineering te verwezenlijken. Als medeklasgenoten, ingenieurs en leiders op technisch gebied, neem vandaag nog contact op met een ander. Of het nu financieel is of door aanmoediging, de huidige werknemers hebben de mogelijkheid om anderen te helpen hun dromen te verwezenlijken.

Hopelijk zal het zien van hoeveel mensen contact hebben opgenomen om de worstelende familie en student werktuigbouwkunde te helpen, een beetje van je herstellen vertrouwen in de mensheid.Als dit echter niet het geval is, neem het dan op uzelf om de verandering in de samenleving te zijn die u wilt zien. Anderen helpen door middel van constructie, mechanisch ontwerp en alle andere gebieden is waar het bij engineering om gaat. Uw werk, wat het ook mag zijn, heeft de kracht om anderen te beïnvloeden, het kost gewoon wat meer inspanning van uw kant.

ZIE OOK: Student bouwt E Tiny Home voor $ 15.000


Bekijk de video: Moeder Verkoopt Bed van Overleden Zoontje, Koper komt er Dagen Later Mee Terug en doet Haar Verbazen (Januari- 2022).