Architectuur

Dit Lego-achtige huis kan in vier dagen worden gebouwd met slechts een schroevendraaier

Dit Lego-achtige huis kan in vier dagen worden gebouwd met slechts een schroevendraaier

Een Frans bedrijf, Multipod Studio, heeft een prototype ontwikkeld voor PopUp house, een speciaal type huis dat kan worden gebouwd op een manier die erg lijkt op de manier waarop Lego-huizen worden gebouwd. Het idee is heel simpel; ze wilden een manier vinden om een ​​huis te bouwen dat goed ontworpen, goedkoop en energiezuinig is. En het antwoord was het PopUp-huis.

Het PopUp-huis is erg interessant in die zin dat het volledig aanpasbaar is. Niet alleen dat, je kunt ook echt online een huis bestellen, wie had daar nou aan gedacht? Afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen, kan het huis tussen $ 1.200 en $ 1.900 per vierkante meter kosten. Daarnaast stuurt het bedrijf een team van experts en bouwinstructies die $ 1.640 extra kosten.

"Een PopUp House kan zijn wat je maar wilt: een kleine en gezellige landelijke lodge, een stedelijk huis met twee verdiepingen of een ruim open kantoor", zei mede-oprichter Corentin Thiercelin tegen Tech Insider.

De componenten van het huis zijn allemaal gemaakt van recyclebare houten panelen. Deze houten panelen kunnen op elkaar worden gestapeld tijdens het bouwen van het huis op dezelfde manier als Lego's worden gebouwd. De houten panelen worden bij elkaar gehouden met houtschroeven. Dit betekent in feite dat alles wat je nodig hebt om dit huis te bouwen een schroevendraaier is om de houten panelen bij elkaar te houden!

Het is niet alleen erg snel op te zetten (slechts vier dagen), maar ook erg snel. Dit betekent in feite dat als u op zoek bent naar iets nieuws, het ongeveer een week duurt om uw hele huis te herstructureren. Hoe cool is dat?

Het prototype dat werd gemaakt, omvatte een keuken, eetkamer, een terras dat verbonden was met een woonkamer, een kantoor, een hoofdslaapkamer, twee badkamers en twee gewone slaapkamers. Het gebouw is waterdicht en luchtdicht waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over kou of regen.


Bekijk de video: COMPILATION LEGO CITY TRAINS 2018 (December 2021).